Partnerský horoskop na tento víkend: Štíři si zalenoší, Ryby se pobaví

Partnerský horoskop na tento víkend: Štíři si zalenoší, Ryby se pobaví
Slunce se tento víkend stále bude nacházet pod vlivem Střelce, který Vám dodá schopnost naslouchat partnerovi a činit ústupky. Pod jeho vlivem zůstává i Merkur, což podporuje náš optimismus a touhu pochopit partnera. Co čeká tento víkend Vás? Zde je víkendový horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek přijdete stahání z práce, ovšem Váš partner bude mít skvělou náladu, jíž přenese také na Vás. Budete mu vděční a budete hledat způsoby, jak mu jeho milé chování oplatit. Po celý zbytek víkendu se vynasnažíte, abyste mu lépe porozuměli, nebudete se snažit na něm hledat chyby.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nesmíte zapomenout, že Vy a Váš partner tvoříte pár. Po celý tento víkend budete mít silnou touhu reagovat negativně na všechna jeho slova. Pokud se ovládnete a zachováte klid při komunikaci, místo hádek Vás čeká klidný víkend. Zkuste mu vysvětlit, že jeho slova se Vám nelíbí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše mysl je přeplněna zbytečnými myšlenkami, vezmete proto svého partnera na odpočinkový výlet, který si náramně užijete. Je možné, že přizvete i několik svých přátel, avšak i tak budete mít dostatečné soukromí. Vynasnažíte se, aby si Váš partner výlet užil stejně jako Vy. Sblíží vás to.

odpočinkový relax s rodinou, zdroj: Johnnysdee / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

S partnerem celý víkend strávíte bez hádek. Je to tím, že budete mít schopnost si svá slova několikrát promyslet, než je vyřknete. Budete mít spoustu chutí partnerovi něco vytknout, ale na poslední chvíli se rozmyslíte, což i Vám umožní se uklidnit a užít si víkend.

Lev (23. července – 22. srpna)

Stane se Vám něco, co zvládnete na jedničku. Váš partner si toho všimne a pochválí Vás za to, jak dobře jste to zvládli. To upevní Váš vztah. Po zbytek víkendu si s partnerem užijete spoustu zábavy. Také Vás sám požádá o cennou radu, jak zvládnout jeho život, což s radostí uděláte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ve vztahu jsou možné kompromisy, které se Vám příliš líbit nemusejí, ale jak bude víkend pokračovat, uvědomíte si, že byly pro Vaše dobro. Pokud ve vztahu narazíte na možnou krizi, s partnerem komunikujte, tento víkend to vyřeší veškeré vaše společné spory.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud je Vaším cílem zlepšení vztahu, tento víkend je ten pravý čas to splnit. Ve vztahu bude převládat pohoda a dobrá nálada. Budete mít radost ze všech maličkostí, které pro Vás partner udělá. To Vám umožní chovat se k němu extrémně mile, což Váš vztah hodně zlepší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jakmile v pátek skončíte s prací, čeká Vás a Vašeho partnera poklidný víkend, budete totiž lenošiví a nebude se Vám chtít pracovat. To Vám dává dostatek času na upevnění Vašeho vztahu s partnerem i na vzájemnou komunikaci. Nemyslete na práci, uděláte to, co bude momentálně nejlepší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Poslouchejte svou intuici, hodně Vám napoví, jak zlepšit vztah s partnerem. Pokud máte plán, jak si vydělat nějaké peníze vlastními silami, požádejte Vašeho partnera o pomoc, rád Vám vyhoví a Váš vztah se značně zlepší. Společná komunikace po večerech též pomůže pochopit jeden druhého.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš nadřízený bude mít tendenci Vás obtěžovat, pokud si chcete víkend užít s partnerem, ignorujte jeho hovory. Nyní je totiž nejlepší čas poděkovat partnerovi za jeho podporu a oplatit mu ji. Pozvěte ho někam, kde jste nikdy dříve nebyli, a užijte si společný čas a následně také intimitu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Komunikaci s partnerem umístíte na první místo. Pravděpodobně existuje něco, o čem jste s partnerem chtěli hovořit, ale nikdy jste neměli možnost. Nyní dostáváte skvělou příležitost. Budete komunikovat hodně, následkem čehož můžete v neděli říci, že Váš vztah se značně zlepšil.

Ryby (19. února – 20. března)

Připravíte pro Vás a Vašeho partnera zábavný program na celý víkend. Upevníte tím váš společný vztah, poněvadž se nebudete nudit, naopak se spolu hodně zasmějete a připomenete si, proč jste do vztahu vstoupili. Též s partnerem můžete prodiskutovat další kroky do budoucna.

Zdroj článku: