Výklad tarotových karet na tento týden: Vodnáře trápí stereotyp, Ryby dosáhnou toho, po čem již tak dlouhou dobu touží

Výklad tarotových karet na tento týden: Vodnáře trápí stereotyp, Ryby dosáhnou toho, po čem již tak dlouhou dobu touží
Také si začínáte klást otázku, co se bude dít v následujících dnech? Zeptejte se tarotových karet, které používali lidé již ve starověku. Tajuplné obrazy na kartách dodnes fungují jako zrcadlo duše a mysli. Využijme tedy pradávnou symboliku těchto karet a pojďme se společně podívat na vaši budoucnost.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Buďte tvrdohlaví a houževnatí, jinak tyto dny v práci moc neobstojíte. Princ disků nad vámi bude držet ochrannou ruku a dopomůže vám k úspěchu. Jinak si dávejte pozor na to, abyste si kvůli své cílevědomosti nepoškodili vztahy se svými kamarády a kolegy. Vaší energie a pracovního nasazení si velmi brzo všimnou i v práci a finančně to zajímavě ohodnotí.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Poučte se ze svých vlastních chyb a využijte všech svých zkušeností k tomu, abyste začali něco nového. Tyto dny jsou opravdu nejlepší k tomu začít s novým vztahem, prací či projektem. Královna disků je kartou, která se snaží pomáhat ostatním, proto vás ve všem podrží. Nebuďte sobečtí a při svých plánech myslete na ostatní, abyste jim neuškodili nebo nepřidali další starosti navíc.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Udělejte si jedno ráno alespoň o trochu klidnější. Vše, co byste dělali ráno, si zkuste připravit již večer předtím. Až vstanete, budete mít více času na sebe a klidnou snídani. U ranní kávy si také pročistěte hlavu a srovnejte si myšlenky. S klidnou myslí se vám bude také lépe každý den pracovat, to vám radí karta Eso pohárů.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Intuice je vaše silná stránka, a proto jí věřte, nezklame vás. Pokud máte v plánu začít nějaký nový projekt, tak Eso disků vám dodá odvahu. Jedná se o velmi silnou kartu, která navíc podporuje nové starty. Nečekejte ale, že vám vše spadne do klína jen tak, využijte naplno svou iniciativu.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

V práci se pusťte do úkolů s nadšením, uvidíte, že vám to půjde od ruky. Díky kartě Radosti se budete cítit nabiti energií, úspěchem a radovat se budete z každé maličkosti. Užívejte si tyto dny a poučte se z nich. Vždy se najde důvod k tomu, udělat si den hezčí.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Pozor na přehnané projevy vaší samolibosti, tak vám radí dominantní Princ holí. Nestrhávejte pozornost jen sami na sebe, zkuste o sobě pořád nemluvit a vyslechněte i vaše přátele. Možná je ve vašem okolí někdo, kdo si chce s vámi promluvit, ale vy ho nepustíte ke slovu.

konverzace partnerů, zdroj: Rido / Shutterstock

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Tento týden vás vyloženě někdo rozčílí. Díky kartě Princ mečů budete na hádku již připraveni, a proto si dávejte dobrý pozor na to, co tomu druhému řeknete. Určitě se vyhněte sprostým nadávkám, ty opravdu nikam nepovedou.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Karta Mága vás bude celý týden držet v hloubavé náladě. Pokuste se najít vnitřní klid a mír, jedině tak dokážete opravdu veliké věci. Zklidněte se, zamyslete se nad svým životem a nad tím, kam by měly směřovat vaše další kroky.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Peníze, síla, majetek, moc… Jsou tato slova pro vás opravdu tak důležitá a hrají ve vašem životě nějakou roli? Čtyřka disků vám radí, abyste zkusili svůj dosavadní život trochu přehodnotit. Uvědomte si, že i když teď máte vše, vše je ale také pomíjivé.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V partnerském životě se nebojte trochu více prosadit, Sedmička holí vám dodá odvahu. Jestli je něco, co byste s partnerem chtěli ve vašem vztahu změnit, teď je pro to ta nejlepší možná chvíle. Pokud budete otálet, můžete toho později také litovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Stereotyp. To je to, co vás poslední dny opravdu trápí. Ve vztahu, v práci, každodenní stejná rutina. Osmička pohárů je ale velmi silnou kartou, která vám dodá sílu na to, abyste pohnuli se svým osudem, odpoutali se od rutiny a něco ve svém životě změnili.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ve vztahu konečně dosáhnete toho, po čem již tak dlouhou dobu toužíte. Prosaďte se ve všech oblastech svého života. Buďte temperamentní, silní, věřte si! Královna holí představuje zralost, a právě ta se u vás výrazně projeví. Dosáhnete všeho, co si jen zamanete.

Zdroj článku:
  • Autorský text