Horoskop na 2. říjnový týden: Panny budou pilně pracovat, Berani budou ovlivněni srdcem

Horoskop na 2. říjnový týden: Panny budou pilně pracovat, Berani budou ovlivněni srdcem
V pondělí se Merkur připojí k Venuši a Slunci ve Vahách, což slibuje klidný den. Naše nálada se však může zhoršit postupem týdne. Také si můžete myslet, že váš sen je v ohrožení. O víkendu se většina z nás zatouží spojit se svou rodinou. Co si osud připravil tento týden pro vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí budete přemýšlet především o lásce. Pokud nemáte partnera, můžete se zúčastnit nějaké akce, váš důvtip někoho ohromí. Postupem týdne budete mít obavy, že to, co děláte, nebude z hlediska budoucnosti správné. O víkendu pozvete rodinu nebo přátele, aby se s Vámi setkali.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pracovní oblasti v pondělí zvolníte, zaměříte se více na sebe, vaše zdraví a pomoc ostatním. Pokud jste bez partnera, fitness centrum je skvělé místo pro potkání někoho vhodného. Od úterý do pátku si dávejte pozor na finance, můžete je ztratit či nevhodně utratit. O víkendu se přiučíte něco, co vám později pomůže.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pondělí budete opravdu zábavní, navíc dokážete všechny spory vyřešit správně zvolenými slovy. Po zbytek týdne se budete střetávat s lidmi, kteří budou obdivovat váš přístup. Pokud nemáte partnera, může vám být někdo dohozen. O víkendu budete soucitní a chápaví k ostatním lidem.

Rak (22. června – 22. července)

Na začátku týdne se více než nikdy budete cítit nejlépe doma. Pokud budete komunikovat se členy své rodiny, bude to příjemný rozhovor. Následující dny byste měli meditovat, pokud nechcete učinit rozhodnutí, kterých byste litovali. O víkendu budete citlivější, můžete trávit čas s člověkem, na němž vám záleží nejvíce.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začátkem týdne se budete cítit dobře na cestách. Do pátku si však dejte pozor na různá nedorozumění, hlavně v přátelské oblasti. Ani lidé ve vašem okolí však před vámi nejsou v bezpečí. O víkendu budete trávit čas pouze ve svých myšlenkách.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začátkem tohoto týdne se zaměříte na finance. Pokud jste s nimi nespokojeni, vymyslíte úžasný a snadno realizovatelný plán, který bude fungovat. Od úterý do pátku se můžete dozvědět, že někdo vám neříkal úplnou pravdu. V důsledku toho se o víkendu spojíte s lidmi, kteří vás respektují.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud nemáte partnera, v pondělí budete mít slušnou šanci nějakého najít. Pokud o žádného nestojíte, můžete podpořit projekt někoho, koho znáte. Značně mu tím pomůžete. Pozor na hádky s kýmkoliv v průběhu týdne, nebudete vidět věci jasně. Víkend strávíte pracovně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Z minulosti nemáte něco dořešeno a v pondělí se vám tato nepříjemná vzpomínka vybaví. Budete to chtít vypustit, ale nepůjde to. Od úterního rána proto budete naštvaní a nikdo si s vámi rozumně nepopovídá. O víkendu vám to již přeroste přes hlavu a rozhodnete se to řešit.

zdroj: Livesdree / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začátkem tohoto týdne se vám začne stýskat po příteli, s nímž jste se pohádali. Vydáte se ho najít. Spousta lidí, které potkáte, se poté stane vašimi přáteli. V průběhu týdne budete žít spíše ve snu než v realitě, nerozpoznáte pravdu a lež. O víkendu se buď uzavřete nebo zajdete za někým, komu důvěřujete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento týden se zaměříte na svůj cíl uspět a začnete hned v pondělí. Vaše snaha bude větší než za normálních okolností. Do pátku se můžete cítit dost v nepohodě, ale to přejde. Tento týden můžete propagovat svůj projekt, setkáte se s úspěchem. O víkendu vás čeká rande. Pokud nemáte partnera, může vás pozvat blízký přítel.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pondělí, pokud jste nezadaní, se můžete setkat s někým, kdo o vás projeví zájem. Může vám ukázat svůj koníček, který se vám zalíbí. Také budete hodně cestovat. Láska vás však do středy může oslepit a vy se neshodnete s přítelem. Čtvrtek bude dnem lásky. Víkend se nese v duchu harmonie a usmíření.

Ryby (19. února – 20. března)

Zaměříte se na sebe a na odstranění vašich negativních emocí. Od úterý do pátku se může projevit vaše sebeobviňování, můžete mít myšlenky, že si nezasloužíte žít. Opusťte tyto myšlenky. O víkendu vás čeká rande s partnerem či s novým objevem. Začnete být opět šťastní.

Zdroj článku: