Jak si být jistá tím, že vás muž Vodnář miluje, podle vašeho znamení

Jak si být jistá tím, že vás muž Vodnář miluje, podle vašeho znamení
Vodnáři dokážou být záhadní. Jejich projevy lásky jsou častokrát skryté či nevýrazné, tudíž si jich nemusíme všímat. Než však zahodíte celý vztah, který podle vás nefunguje, přečtěte si tento článek. Muži Vodnáři jsou totiž vnímavější než ostatní lidé a projevují vám lásku podle vaší povahy, přestože tyto projevy nemusí být pochopeny.

Beran (21. března – 19. dubna)

Oba jste k sobě velmi upřímní a respektujete se, dokud se milujete. Pokud vás tento partner informuje o svých očekáváních ve vztahu a zároveň respektuje to, že vy jste odlišná, miluje vás.

Býk (20. dubna – 20. května)

Poslouchá vás a rád si vyslechne váš názor. Ukazuje vám, že se můžete respektovat a zároveň si navzájem naslouchat. Vždy se vás zeptá na váš názor, než něco udělá.

Blíženci (21. května – 21. června)

Myslí si, že vy jste ta pravá, poněvadž vy rozumíte jeho bláznivým nápadům a myšlenkám. Má si s vámi vždy co říci, řeč nikdy nestojí. Chce si s vámi povídat nehledě na to, jak moc jsou jeho myšlenky nevhodné.

Rak (22. června – 22. července)

Jste hodně rozdílní, Vodnář nechce trávit doma ani minutu, zatímco vy byste dala cokoliv na světě za to, abyste doma zůstali společně. Pokud je ochoten dělat kompromisy, stále vás miluje.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zajímá se o vaše společné zájmy a snaží se komunikovat prostřednictvím toho, co oba chcete. Třeba s vámi může vést dlouhé rozhovory o tom, jak byste chtěla změnit svět, a poví vám svůj názor.

Panna (23. srpna – 22. září)

Chce, abyste se navzájem spojili, a proto se začne chovat podobně jako vy. Snaží se používat co nejvíce logiku, aby vám porozuměl a vy jste porozuměla jemu. Chová se k vám jako k dospělé ženě, ne jako k dítěti.

Váhy (23. září – 23. října)

Respektuje vaše potřeby a udělá všechno pro to, abyste byla šťastná. Pokud se to liší od jeho standardního chování, rád se kvůli vám mění, abyste ho vnímala jako toho pravého.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hádky a jiná nedorozumění jsou u vás dvou zřejmě na denním pořádku, ale on hledá vaše společné zájmy, aby se vyhnul konfrontaci a vy se cítila, že vztah může fungovat i přes odlišnosti vás dvou.

Zdroj: Marjan Apostolovic/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud vás Vodnář miluje, inspiruje se vaší povahou a dovolí vám, abyste se vy inspirovala tou jeho. Společný zájem o svobodu je u vás dvou základním kamenem dobrého vztahu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud vás Vodnář miluje, bude za vámi stát a neustále bude vyhledávat vaši přítomnost, a to dokonce i v případě, že vás ovládají negativní emoce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zná vaše potřeby stejně dobře jako vy sama, poněvadž vidí věci velmi podobně. Ví, že nikdy nebudete stejná jako on, poněvadž jste originál, ne jeho kopie, a navíc vám dá potřebnou svobodu.

Ryby (19. února – 20. března)

Ráda si povídáte s ostatními o tom, co vy sama považujete za nejdůležitější, a Vodnář dělá totéž. Společně s vámi vymýšlí různé plány, co byste mohli udělat, a pokouší se vám pomoci je zrealizovat.

Zdroj článku: