Co nejvíce potřebujete v životě podle vašeho znamení zvěrokruhu

Co nejvíce potřebujete v životě podle vašeho znamení zvěrokruhu
Každý z nás potřebuje něco jiného než jiný člověk. Pokud to dostaneme, jsme šťastní. Jenže někteří lidé šťastní být nemohou, poněvadž ani nevědí, co jim v životě chybí. Podívejte se, co potřebujete v životě vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Potřebujete kolem sebe lidi, které byste mohli vést. Pokud se vám podaří tyto lidi kolem sebe mít, stanete se mnohem klidnějšími a vyrovnanějšími. Pocit, že vás lidé neposlouchají, vás doslova ničí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Toužíte po velkém luxusu a skvělých jídlech. To však nejde bez financí. To si dobře uvědomujete. V životě potřebujete dobře placenou a poklidnou práci, to vás udrží v klidu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Potřebujete lidi či zvířata, kteří mají dar naslouchat. Nechcete nic jiného, než podělit se s ostatními o své životní zkušenosti, a pokud máte pocit, že jste pro ostatní vzduch, ocitnete se v depresích.

Rak (22. června – 22. července)

Potřebujete pouze někoho, kdo se vám bude věnovat. Pokud si nemyslíte, že vás lidé mají rádi, něco je špatně a měli byste se poohlédnout po někom se srdcem na správném místě.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jeviště s hlavním protagonistou vámi je váš sen. Bohužel ne vždy jde vše podle plánu, což vás rozesmutní. Najděte si tu správnou partu, jejíž členi vás budou mít rádi takové, jací jste.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vnímáte více detailů než všichni ostatní, ovšem jste k sobě až příliš kritičtí. Domácí mazlíček nebo člověk, který ocení vaše hodnoty, abyste se cítili lépe, je pro vaše štěstí to pravé řešení.

Váhy (23. září – 23. října)

V životě hledáte klid na úkor všeho ostatního. Potřebujete spořádat své myšlenky, a proto klidný den o samotě alespoň jednou za dva týdny vám pomůže cítit štěstí ve vaší blízkosti.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Chcete, aby vás všichni poslouchali. Abyste byli klidní, potřebujete v životě úspěch. To je váš pohon. Nyní si jen musíte uvědomit, že jste inteligentnější než většina ostatních lidí, a tudíž máte větší šanci na úspěch.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Svoboda je to, co očekáváte od života. Závazek je proto něco, co vám brání v rozletu. Potřebujete najít rovnováhu mezi vašimi sny a realitou, poté vás lidé více pochopí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Potřebujete rodinu, která bude úplná a spořádaná. Nenávidíte hádky. Vaši přátelé jsou pro vás rodina, a proto byste si měli vybírat takové přátele, kteří vás psychicky nevysávají.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Abyste dospěli ke svému štěstí, potřebujete být nezávislí. To bohužel v dnešní společnosti příliš nejde, ovšem můžete změnit své zaměstnání a nastoupit někde, kde by se uplatnila vaše kreativita.

Ryby (19. února – 20. března)

Požadujete, aby vás všichni litovali. Jste plni negativní energie, jenže abyste pocítili štěstí, musíte ze sebe tuto negativní energii vypustit. To je to, co nejvíce potřebujete.

Zdroj článku: