Velký partnerský horoskop na leden 2023. Co čeká vás a vaši lásku?

Velký partnerský horoskop na leden 2023. Co čeká vás a vaši lásku?
Co čeká tento měsíc na jednotlivá znamení a jejich vztahy? Jak můžete předejít zbytečným hádkám a komplikacím? Dočkáte se konečně posunu ve vztahu a dalšího kroku? 

Je naprosto normální, že se i v tom nejkrásnějším vztahu mohou občas objevit mraky. Někdy rychle přejdou a vystřídá je slunce. Jindy napáchají až příliš škody, která nejde napravit. Co potká váš vztah v lednu 2023? Čekají vás krásné dny a plánování společné budoucnosti, nebo vás překvapí bouřková mračna? Má váš vztah šanci na záchranu, nebo je na čase dát si navzájem svobodu a šanci na opravdovou lásku? 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

V lednu převezmete iniciativu a budete hlavním tahounem vašeho vztahu. Budete vymýšlet společné aktivity a organizovat čas. Dejte si ale pozor na přílišnou panovačnost, která by mohla váš vztah poněkud poškodit. Dejte dostatečný prostor také své milované polovičce. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

Tento měsíc se dočkáte obrovského štěstí a úspěchu ve vašem vztahu. Bude se vám nádherně dařit a budete si oba připadat opravdu krásně. Možná dokonce začnete zvažovat společné bydlení, svatbu nebo společného potomka. Pořádně si tyto lednové dny užijte. 

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

S vaším partnerem/partnerkou již dlouho pracujete na tom, aby váš vztah byl pevný a stabilní. A v lednu začnete sklízet plody vaší snahy. Ukáže se, že se na sebe můžete navzájem spolehnout a jste si jeden druhému oporou, skvělým partnerem, milencem a také nejlepším přítelem. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

V lednu budete mít pocit, že se vám váš partner dost vzdaluje. A budete mít pravdu. Váš vztah už není jako dřív a vy budete cítit, že partner se myšlenkami toulá někde jinde. Zkuste si s ním upřímně promluvit a zjistěte, zda se jedná jen o špatné dny nebo dlouhodobý problém. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

Tento měsíc si budete muset dát pozor na nepříznivé zásahy okolí do vašeho vztahu. Potrápit vás mohou falešné pomluvy a snaha rozeštvat vás s vaší láskou. Důvodem může být závist, ale stejně tak i žárlivost odmítnuté osoby. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Ve vztahu vám bude v lednu přáno. Užijete si společně krásné dny plné lásky, smíchu a radosti. Tento měsíc vás ještě více sblíží a budete z něj čerpat ještě mnoho dní. Užívejte si tyto dny s otevřeným srdcem a zahoďte starosti za hlavu. 

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

V lednu se vašemu vztahu příliš dařit nebude. Mračna se zatáhnou nad vašimi hlavami především kvůli nedostatku společně tráveného času. Vaše milovaná polovička se totiž bude věnovat více práci a kamarádům a na vás jí nebude zbývat příliš prostoru. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

Dejte si v lednu velký pozor na nevěru, která by mohla váš vztah velmi fatálně poznamenat. Nemusíte se nutně ocitnout v pozici podváděného. Můžete se snadno stát tím, kdo bude podvádět. Pokud své touhy nezkrotíte a podlehnete románku, budete velmi litovat a zaplatíte za to rozchodem. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

Leden bude měsícem splněných snů a přání. Ve vztahu na vás čeká velký posun. S partnerem se rozhodnete udělat další krok. Může se jednat o krok velký, jako je například svatba nebo dítě, ale také o kroky menší, jako je třeba první společná dovolená. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

V lednu především neztrácejte rozum a rozvahu. Můžete se dostat do situací, kdy vás váš partner/partnerka velmi naštve. Zachovejte ale klid a nenechejte se vytočit. Jednejte v klidu a s rozvahou. „Nic se nejí tak horké, jako se to uvaří“ je to pravé motto pro vás.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

V lednu to ve vašem vztahu pořádně zaskřípe. Do života se vám začnou vkrádat drobné hádky a neshody, které ale mohou snadno vyústit v nepříjemný boj s fatálními následky. Zkroťte své emoce a komunikujte se svou polovičkou pokud možno v klidu a míru. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

Leden by mohl být konečnou stanicí pro vaši společnou cestu životem. Zjistíte, že tento vztah vám nedává to, co jste od něj očekávali, a začnete zvažovat rozchod. Buďte upřímní k sobě i k partnerovi/partnerce a snažte se minimalizovat škody. 

Zdroj článku:
  • Autorský text