Leden 2023 podle hvězdopraveckých karet. Který symbol určí váš začátek roku?

Leden 2023 podle hvězdopraveckých karet. Který symbol určí váš začátek roku?
Co předpovídají hvězdopravecké karty na leden 2023? Zjistěte, co říkají hvězdy o prvním měsíci v roce 2023. Vytáhli jsme pro každé znamení kartu, která odhalí to nejpodstatnější.

Beran (1. 3. –⁠ 20. 4.)

Smrt –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Nemusíte se ale bát, nejde o smrt v pravém slova smyslu. Ve vašem případě jde o smrt ega, odhodíte masky, které vám neslouží a ukážete, kdo opravdu jste. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Ďábel –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Značí hlavně to, abyste si dávali pozor na lidi, kterým budete v lednu věřit. Objeví se totiž i takoví, kteří vás budou chtít zneužít. Vždycky se ptejte sami sebe, protože všechny správné odpovědi máte u sebe. Nenechte si nikým nic namluvit, vaše intuice bude silná. 

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Měsíc –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Symbolizuje fakt, že všechno se děle v cyklech, kde vše začíná a končí. Proto mějte na paměti, že dokud neuzavřete určité záležitosti, které vás stále trápí, tak je budete mít pořád ve své hlavě. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Milenci –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. V lednu 2023 přijde nová pracovní nabídka, která s vámi pěkně zamává. Budete zvažovat, jestli to, co děláte doposud, má opravdu takový smysl, abyste zůstávali. Velmi dobře zvažte všechny pro a proti. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Poustevník –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Čekejte velkou očistu, co se týče vaší duše. Potřebujete se na chvíli stáhnout do svojí ulity a nikoho k sobě nepustit. I když vám někteří lidé budou vyčítat, že na ně nemáte čas, tak si to neberte osobně. Jenom vy víte, co doopravdy potřebujete. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Spravedlnost –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Hlavním tématem v novém roce pro vás bude především práce. Řešíte, jestli byste náhodou neměli přistoupit k nějaké změně. Už delší dobu máte pocit, že s vámi není jednáno férově a už přestáváte mít trpělivost. 

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

Mírnost –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Jestliže jste v roce 2022 šli do všeho po hlavě, tak v lednu konečně dokážete zvolnit. Ne všeho se dá dosáhnout silou. Hlavně si ale uvědomíte, že ta správná a opravdová síla vychází z jemnosti a ne z toho, že se člověk přehnaně snaží. Pokud pustíte očekávání a přehnané představy o budoucnosti, povede se vám celý rok dobře. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Chtíč –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Pokud jste v roce 2022 nemohli najít motivaci, ať už v rodině nebo v práci, tak v lednu konečně přijde. Budete cítit smysl v tom, abyste rozvíjeli dobré vztahy s blízkými, ale také s vašimi kolegy. Uvidíte poměrně rychle výsledky svojí práce, proto se snažíte být co nejlepší. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Hvězda –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Značí naději. Nejspíš se děje něco ne úplně příjemného spojeného se zdravím. Tato karta ukazuje, že vás čekají lepší zítřky a potřebujete hlavně věřit. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Vůz –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Dlouho jste se v minulém roce cítili, že stojíte na místě a nikam se neposouváte. Nyní přijde ten čas, kdy se věci dají do pohybu. Konečně se začne měnit realita v práci, ale i v osobním životě

Osobní život v novém roce, zdroj: golubovystock / Shutterstock

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Velekněz –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Poznáte někoho, ke komu budete vzhlížet. Tato osoba bude mít více zkušeností než vy v oblasti, ve které se chcete rozvíjet. Učte se a naslouchejte. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Císař –⁠ toto je vaše hvězdopravecká karta na leden 2023. Celý rok 2022 jste tvrdě pracovali a v lednu 2023 čekejte zaslouženou odměnu. Nic si nedělejte z toho, pokud někdo ve vašem okolí projeví závist. Zasloužíte si jen to nejlepší. 

Zdroj článku:
  • Autorský text