Velký horoskop pro jednotlivá znamení na měsíc leden 2023

Velký horoskop pro jednotlivá znamení na měsíc leden 2023
Leden je velmi důležitým měsícem v roce. Jedná se hned o ten první a váš start může ovlivnit i zbytek celého roku. Co potká jednotlivá znamení? Na co si dát pozor a na co se těšit? 

Naše štěstí ovlivňuje hned několik faktorů. Ke štěstí potřebujeme kvalitní mezilidské a partnerské vztahy, finanční jistotu a stabilitu a také samozřejmě zdraví. Na co se mohou jednotlivá znamení těšit v lednu? A na co si máte dát raději pozor? Podívejte se, co si pro vás leden připravil a využijte tuto předpověď pro kvalitní start do nového roku. 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

V lednu se vám bude dařit poměrně dobře. Čeká na vás klidný měsíc bez větších výkyvů. V práci začnete úspěšně a bude se vám dařit plnit veškeré zadané úkoly. O to více se můžete zaměřit na své koníčky a kamarády. Nezapomínejte také na odpočinek a prevenci zimních viróz. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

V lednu pro vás budou velkým tématem vaše předsevzetí. Rozhodnete se zavést do svého života změny a více zapracovat na sobě. Do svého programu zařadíte více sportu a zaměříte se také na zdravý životní styl. Nezapomeňte ale také na psychiku a věnujte se také relaxaci a duševní hygieně. 

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

V lednu už budete mít oslav a návštěv plné zuby a budete se chtít více uzavřít do sebe. Ideálním večerním programem se tak pro vás stane četba knih nebo sledování filmů. Na kamarády ale nemusíte zanevřít úplně. Můžete naplánovat společné aktivity bez bujarých večírků. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

Dejte si v lednu pozor na komunikační problémy. Budete mít sklony ke vztahovačnosti a výbušnosti. To mlže způsobit v časté konflikty a hádky, kvůli kterým dostane zabrat nejen vaše psychika, ale také zdravotní stav. Pozor si dejte především na problémy s trávící soustavou. Například žaludeční vředy vás mohou nepěkně potrápit. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

Do nového roku vkročíte s elánem a energií. Budete mít chuť tvrdě pracovat a dostat ze sebe maximum. Dejte si ale pozor na únavu a vyčerpání. Kvůli tomu totiž můžete udělat mnoho chyb, které by velmi negativně ovlivnili vaši práci. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Čím lepší start se vám povede v lednu, tím lepší bude u zbytek roku. A zde může nastoupit vaše oblíbené plánování. Napište si přesný seznam věcí, kterých chcete dosáhnout a také kroky, kterými svých cílů dosáhnete. Nic neodkládejte a začněte na svých snech pracovat hned. 

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

Leden od vás bude vyžadovat velkou dávku rozhodnosti. Budete vystaveni situacím, ve kterých se budete muset rozhodnout nejen správně, ale také velmi rychle. Nemějte strach a věřte si. Pokud budete poslouchat svou intuici, bude vše v naprostém pořádku. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

Dejte si velký pozor, abyste v lednu neublížili člověku, na kterém vám opravdu záleží. Můžete říct něco, co by vás mohlo opravdu mrzet. I když to budete myslet dobře, i dobře mířená rada dokáže pošramotit sebevědomí a člověku způsobit vrásky na čele. Buďte obezřetní a dávejte si pozor, co vypouštíte z úst. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

Leden na vás nahrne hromadu povinností. Vy se ale nezaleknete a do všeho se s vervou pustíte. Vše vám půjde krásně od ruky a vaše snaha bude také skvěle odměněna. Nezapomínejte ale také na sebe, svou lásku, kamarády a rodinu. Mohou vás potřebovat více, než si myslíte. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

Dejte si v lednu pozor na nepříjemná zranění, ke kterým může dojít nejen na sjezdovce, ale také na zledovatělém chodníku, nebo dokonce v kuchyni. Dopřejte svému pohybovému aparátu dostatek odpočinku a nezapomeňte ani na obezřetnost. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

V lednu budete toužit po nových zážitcích. Chcete opět cítit v krvi alespoň malou dávku adrenalinu a naplánujete aspoň pořádný výšlap do hor. Tyto výlety vám přinesou novou energii a chuť do práce. Nevyhýbejte se ale ani odpočinkovým aktivitám. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

V lednu se zaměřte především na své srdce a vztahy. Pro srdce to platí nejen obrazně, ale také doslova. Vaše srdce může být zatíženo více, než je zdrávo. Nezanedbávejte prevenci a urovnejte si vše, co vás delší dobu trápí. Vyhnete se tak nepříjemným zdravotním komplikacím. 

Zdroj článku:
  • Autorský text