Znamení, která šikanují svého partnera, ale nechají se ovlivnit cizími lidmi

Znamení, která šikanují svého partnera, ale nechají se ovlivnit cizími lidmi
​​​​​​​Všichni známe člověka, který musí mít ve všem pravdu a svým známým nevěří ani slovo, ale jakmile potká naprosto neznámého člověka, věří mu každé slovo. Horší to je, pokud nevěří svému vlastnímu partnerovi. Je to také váš případ? Přečtěte si tento článek a zjistěte to.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jednáte rychle a mnohdy pošetile, abyste udělali dojem na své kamarády, které jste potkali sotva před deseti minutami. Překypujete nápady, co se týče přátelství, a abyste své nové známé co nejlépe pobavili, nevadí vám urážet a šikanovat svého partnera přímo před nimi. Pokud se váš partner chce na něčem dohodnout či něco vyřešit, vy se poradíte se skoro neznámými lidmi a poté učiníte své rozhodnutí. V tu chvíli vás nezajímá, zda s tím váš partner souhlasí či nikoliv.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste intelektuální člověk a víte, co je třeba udělat, aby věci fungovaly tak, jak mají. Váš partner si k vám častokrát chodí pro radu, což vás utvrzuje v domněnce, že mu můžete hýbat se životem, jak se vám zamane. Pokud váš partner chce jednou za čas něco udělat sám, nedáte mu prostor a nakážete mu, jak má co udělat. Častokrát hledáte inspiraci u lidí z vaší práce či z okolí a nezáleží na tom, zda je znáte či nikoliv. Lidé z vašeho okolí jsou oprávněni ovlivňovat vám život, ale běda, jakmile se o to pokusí váš partner.

Vodnář nedává svému partnerovi prostor pro změnu, Zdroj: Dmitry Demidovich/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nevěříte nikomu, ani svému partnerovi. To vám však nebrání nechat své myšlenky ovlivnit úplně cizími lidmi, s nimiž jste se setkali poprvé ve svém životě. Partner do vašeho života nemá žádné právo zasahovat, vy do toho jeho zasahovat musíte. Aby váš partner dokázal, že je schopen být součástí vašeho života, neustále ho šikanujete a dáváte mu nejrůznější zkoušky. Neuvěříte mu okamžitě, ovšem máte velkou tendenci důvěřovat ostatním lidem to, co o něm řeknou špatného. Svého partnera šikanujete proto, aby přijímal vaše rady. Na oplátku nechcete od něho slyšet žádné z jeho rad.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile se rozhodnete, jak v něčem postupovat, váš partner má smůlu, pokud si myslí, že jeho nápad je mnohem lepší než ten váš. Dokážete ho urážet a pokřikovat na něj opravdu dlouho. Na druhou stranu jste hodně důvěřiví, pokud jde o přátele a lidi ve vašem okolí, tudíž pokud váš partner chce něco prosadit, musí to učinit přes vaše přátele. To je jen zřídkakdy příjemné, ale je to jediný způsob, jak vás donutit naslouchat. Pokud by to bylo možné, na partnera byste se vykašlali a všechny peníze rozdali mezi lidi, kterým plně důvěřujete, což váš partner rozhodně není.

Zdroj článku: