Horoskop na 1. červnový víkend: Vodnáři napraví vztahy s rodinou, Býci budou kreativní

Horoskop na 1. červnový víkend: Vodnáři napraví vztahy s rodinou, Býci budou kreativní
​​​​​​​Měsíc v Raku nám zajistí pohodový víkend, který strávíme tak, jak bychom sami chtěli. Je čas na plnění našich snů – to, čeho nám nešlo dosáhnout, se stane realitou. Jaký horoskop připravil osud vám? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše ambice budou tento víkend opravdu silné. Zjistíte, že v poslední době jste nezažívali žádný opravdu šťastný okamžik. Nyní to napravíte. Pomoci vám může kamarád, kterému můžete nabídnout pomocnou ruku, a cítit se tak naplněni štěstím.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mít potřebu povídat všem okolo, co se vám v poslední době stalo. Toužíte po společnosti, nicméně vaši zvýšenou kreativitu by bylo nejvhodnější využít o samotě. Vymyslíte něco převratného, co by vám mohlo vydělat nějaké peníze.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše přehnaná energie, na níž nejste zvyklí ani vy sami, vás donutí vymýšlet nové činnosti a plnit si své sny. Tento víkend budete mít tolik energie, že vaše běžné „nechám to na potom“ zde rozhodně platit nebude.

Rak (22. června – 22. července)

Tento víkend byste měli trávit čas se svými nejbližšími, sdělí vám důležitou informaci, která vám pomůže ve vašem osobním rozvoji. O víkendu budete šťastní, poněvadž dosáhnete svého vysněného cíle, který se může týkat jakékoliv životní oblasti.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento víkend budete trochu citlivější. Raději svou citlivost využijte k dobrým skutkům. V sobotu se budete chtít setkat s přáteli, s nimiž jste se neviděli delší dobu. Vaše komunikace je tento víkend zvýšena.

Lvi se setkají se svými přáteli, Zdroj: View Apart/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Mysl vám nebude chtít dát pokoj. Neustále bude něco vymýšlet, neustále vás bude trápit nikdy nekončícími dotazy. Nechte své myšlenky plout a připravte si odpočinkový režim na tento víkend.

Váhy (23. září – 23. října)

Nebudete chtít být sami. Samota je pro vás tento víkend zkáza. Jakmile se Měsíc na konci týdne dostane z vlivu Raka a vstoupí do vlivu Lva, bude mít dopad na váš jedenáctý dům přátelství. Budete se chtít bavit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše nálada bude v pátek ráno špatná, ovšem již odpoledne se zlepší a vy uděláte vše pro to, abyste napravili všechno, co jste dosud způsobili. Pamatujte však na to, že ne vždy je dobré vystupovat z davu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud jste si na víkend naplánovali dobrodružství, práci nebo kamarády, nyní je můžete vypustit z hlavy. Jakmile se v pátek ráno probudíte, pocítíte neustávající nutkavou touhu strávit celý víkend se svým partnerem – či s člověkem, kterého milujete nebo se kterým vám je dobře, nemáte-li partnera. Uděláte vše pro to, abyste mohli předat lásku, jíž budete mít tento víkend nadbytek.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vašem životě se odehraje mnoho nepříjemných událostí a nedorozumění, naštěstí si udržujete zdravý rozum a vymyslíte řešení, jak všechno urovnat. Proto se tento víkend budete těšit velké oblíbenosti u vašich nejbližších. Vaše rodina bude vše, na čem vám od pátku do neděle bude záležet.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

O víkendu si budete všímat především člověka, kterého milujete, a také si najdete čas na setkání s vaší biologickou rodinou. V poslední době jste se sice nemuseli dohodnout na určitých pravidlech, ovšem tento víkend se k nim budete cítit být doslova přitahováni.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend se budete chtít až nezdravě rozmazlit. Můžete si vylepšit své bydlení či se jen tak ponořit do svých myšlenek a zjistit, co jste doteď dělali špatně. Tento víkend budete přemýšlet více v realitě než ve svých snech, takže toho využijte. Změníte se k lepšímu.

Zdroj článku: