4 znamení, která na ostatní působí nejméně sympaticky. Patříte mezi ně?

4 znamení, která na ostatní působí nejméně sympaticky. Patříte mezi ně?
Někdy si ani neuvědomujeme, jak naše chování může ovlivnit to, jak nás vidí ostatní. Někdy totiž něco řekneme a může to působit nepříjemně nebo dokonce arogantně, přestože to tak vůbec nemyslíme. Jaká znamení tedy ostatním připadají nejméně sympatická a měla by si na to dávat větší pozor?

Lev

Lvi sami sebe naprosto zbožňují. Jsou až přehnaně sebevědomí, egocentričtí a sobečtí a myslí si, že je každý obdivuje stejně jako oni sami sebe. Mohou proto být velice arogantní a sebestřední. Kvůli tomu působí poměrně nesympaticky, i když se ve společnosti snaží být co nejmilejší. Umí totiž být i přátelští, tedy alespoň dokud jim neublížíte. V takových případech jsou extrémně netrpěliví, proto se s nimi raději nehádejte, nemuselo by to totiž dopadnout vůbec dobře.

Štír

Štír je rozhodně jedno z nejarogantnějších a nejméně sympatických znamení, takže se u něj raději mějte na pozoru. Kvůli jejich nestabilním náladám, to s nimi ale většinou je jako na houpačce - někdy se chovají arogantně a nadřazeně, jindy jsou milí a přátelští. Když jsou naštvaní, ztrácí nad sebou kontrolu a je lepší se od nich držet po nějakou dobu dál. Jsou také velmi pomstychtiví a po hádce se s nimi nedá mluvit, dokud se neuklidní.

zajímají vás další články na téma Horoskopy?

Kozoroh

Kozorozi se umí chovat zle a podle, i když byste to do nich možná na první pohled vůbec neřekli. Jsou velmi uzavření a je pro ně mnohem náročnější dávat najevo své emoce. Pokud si vás ale k sobě pustí a poznáte je lépe, zjistíte, že jsou ve skutečnosti milí a citliví. Něco jiného však nastává, když je naštvete. Jsou totiž chytří a dokáží si přesně zjistit vaše slabá místa, aby na vás mohli co nejlépe zaútočit. Kvůli své zuřivosti často touží po pomstě a díky jejich dovednostem vás dokáží poměrně úspěšně ponížit.

Beran

Berani mají sklony k sobectví a občas zapomínají myslet na druhé. Neumí moc dobře číst emoce, a proto mohou ignorovat pocity ostatních a působit bezohledně, necitlivě či protivně. Jsou přímočaří, někdy dokonce choleričtí a nebojí se ani větší hádky, když vědí, že jim pomůže trochu se zklidnit. To na druhé může působit hodně nesympaticky, přestože pokud nebudete pokoušet jejich trpělivost a ničím je nenaštvete, budou s vámi jednat jen a pouze s úctou.

Zdroje: