Partnerský horoskop na 4. prosincový týden: Býci zachovají klidnou hlavu, Ryby pocítí lásku

Partnerský horoskop na 4. prosincový týden: Býci zachovají klidnou hlavu, Ryby pocítí lásku
Partnerské vztahy se budou již začátkem týdne ubírat pozitivnějším směrem, Jupiter pod vlivem Berana bude mít dobrý vliv na partnerský sektor již v úterý. Ve středu, na zimní slunovrat, můžete mít potřebu přehodnotit svůj vztah s partnerem. Na co se můžete tento týden těšit?

Beran (21. března – 19. dubna)

První dva dny v týdnu budete mít spoustu možností, jak svého partnera i sebe učinit šťastnějšími. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Ve středu mnoho času mít na partnera nebudete, budete střádat plány na příští rok. O víkendu všechen ztracený čas partnerovi vynahradíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Po většinu týdne můžete s klidem poslechnout svůj vnitřní hlas, co se týče vztahu, hlavně v úterý vám bude mít co říci. Ve středu pro vás začíná klidové období. Nic vás nerozhodí a také partner se k vám bude chovat hezky. V pátek můžete mít odlišné názory než on, den se ale obejde bez hádek.

Blíženci (21. května – 21. června)

Začátkem týdne pocítíte silnou potřebu komunikovat s partnerem a sdílet s ním všechny nápady. Bude dobré, když to skutečně uděláte, poněvadž to vás a partnera sblíží. Ve středu pozvěte vašeho miláčka na společné lenošení. O víkendu se vztah ještě zlepší.

Rak (22. června – 22. července)

Od pondělí budete dostávat různá vodítka, jak svůj vztah zlepšit bez ohledu na to, jak dobrý momentálně je. V úterý podniknete kroky ke slibnému cíli. O vztahu jako takovém budete uvažovat ve středu, zabrouzdáte v minulosti. Od pátku pocítíte viditelné pozitivní změny v tomto vztahu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pozvěte partnera na menší výlet začátkem týdne, sblíží vás to, a hlavně bude naplněna vaše úterní touha poznávat zajímavosti o nových krajích. Ve středu si můžete společně zavzpomínat. Od pátku můžete společně s partnerem pomáhat těm méně šťastným.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vztah s partnerem se zlepší, neboť v úterý dokážete odstranit všechny negativní emoce a činy, které vztah ničí. Inspiraci, jak na to, můžete najít ve svých snech. Ve středu si s partnerem popovídáte na hlubší úrovni, můžete také přemýšlet o potomstvu. O víkendu si s partnerem romanticky zařádíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Již v pondělí můžete mít divný pocit, že ve vztahu neděláte všechno správně a partnera nevědomě dusíte. V úterý na to přijdete a změníte své chování, čímž uspokojíte také partnera. Ve středu se pobavíte společně domácími pracemi. O víkendu je možná návštěva příbuzných.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pondělí můžete partnera požádat o pomoc s uvolněním přebytečného stresu, poněvadž tímto se budete zabývat o den později. Ve středu příliš nepracovat nebudete, můžete toho využít k nezapomenutelné romantice. O víkendu si budete s partnerem spíše povídat a bude vám dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pondělí a v úterý zatoužíte být s partnerem co nejdéle. Romantika také bude hrát ve vztahu svou roli, okořeníte vztah. Vaše zábavnost bude skvělý pomocník. Ve středu si s partnerem sedněte a vyžádejte upřímnou odpověď na otázku, co byste na sobě měli změnit. O víkendu si popovídáte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Na partnera budete mít výjimečně čas pracovní dny, konkrétně pondělí a úterý. V úterý se rozhodnete udělat partnerovi příjemné překvapení. Ve středu se s partnerem můžete poradit, jak můžete zlepšit svůj život, a požádat ho o pomoc v pátek.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dostanete spoustu nápadů, jak zlepšit vztah a udělat partnera šťastnějším, a od úterý je začnete realizovat. Partnerovi budete rozumět více než obvykle. Ve středu, čtvrtek a pátek budete zamyšlení. Dejte si pozor, abyste partnera neignorovali. V neděli budete hojně komunikovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš partner vás možná bude muset podržet první dva dny v týdnu, budete mít sklon k pocitu bezmoci. Rád vám pomůže a vy poznáte jeho lásku k vám. Ve středu se možná uzavřete do sebe, ale zároveň se budete snažit si partnera všímat. Neděle je skvělý čas na rande.

Zdroj článku: