Proč se zajímáte o někoho jiného, když jste ve vztahu, podle horoskopu

Proč se zajímáte o někoho jiného, když jste ve vztahu, podle horoskopu
Občas se stane, že ve vztahu nedostaneme to, co bychom si přáli, a abychom se vyhnuli nevěře, zaměříme se na někoho jiného a necháme pracovat naši fantazii. Také můžeme využít člověka, do něhož se zamilujeme, abychom mohli opustit současný vztah. Proč se zajímáte o někoho jiného, když jste zadaní, zrovna vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud váš partner nevypadá, že s vámi plánuje společnou budoucnost, a zároveň s vámi nepodniká žádné kroky k zábavě vás obou, začnete se zajímat o někoho jiného.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile konverzace mezi vámi a vaším partnerem začne váznout, jste ztraceni a vztah již neberete tak vážně. Všímáte si venku více jiných lidí, slova totiž pro vás znamenají více než doteky.

Blíženci (21. května – 21. června)

Po jiných lidech opačného pohlaví se poohlížíte, jakmile máte pocit, že vztah se změnil na rutinu. Můžete se zamilovat a ve své fantazii být s někým jiným, abyste současný vztah udrželi.

Rak (22. června – 22. července)

Je-li k vám někdo upřímnější a stará se o vaše blaho více než váš partner, je vysoce pravděpodobné, že se zamilujete do této osoby.

Lev (23. července – 22. srpna)

Partner vám musí dávat hodně dárků, aby si vaši lásku udržel. Milujete ho i bez dárků, ovšem přestane-li vám dárky dávat, můžete se zamilovat do osoby, která vám dárky dává neustále.

Panna (23. srpna – 22. září)

Partner, který k vám není upřímný nebo vás nemiluje doopravdy, není pro vás ten pravý. Pokud nabydete pocitu, že vám váš partner neříká pravdu, poohlédnete se po někom jiném.

Váhy (23. září – 23. října)

Potřebujete někoho, kdo by za vás dělal různá životní rozhodnutí, poněvadž nemáte rádi zodpovědnost za svůj život. Poohlédnete se jinde v případě, že váš partner toto nesplňuje.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Chcete vztah, kde si navzájem můžete věřit. Partner, který vám není věrný svými myšlenkami, není ten, komu můžete věřit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zamilování se do více partnerů je pro vás naprosto běžné. Chcete mít volnost a zároveň být milováni. Váš partner se s vámi může kvůli tomu hádat, tudíž se můžete začít zajímat o někoho jiného.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Špatná komunikace a občasný nezájem vašeho partnera o sex pro vás může být spouštěč zajímání se o jiného, potenciálního partnera. Hledáte stabilitu vztahu, ne hádky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Partner, který vás nepřijímá takové, jací jste, se může snadno setkat se situací, kdy civíte na jiného člověka a hodláte s ním navázat konverzaci.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud k vám partner ztratí otevřenost, můžete začít hledat náhradu u někoho jiného. Nemusíte nutně vyhledávat sex, spíše pochopení.

Zdroj článku: