Jak poznáte, že vás chce opustit, podle horoskopu

Jak poznáte, že vás chce opustit, podle horoskopu
Důvodů, proč se lidé chtějí rozejít, je mnoho. Nejčastěji se jedná o nevěru, může však jít o zdánlivou banalitu, která partnerovi vadí, a my se podle toho nezařídíme. Jak poznáte, že vás partner chce opustit, podle jeho znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud vymyslí plán na celý den, vy jste zahrnuti leda tak v čase spánku. Přestane s vámi počítat, když se chystá na nějakou akci, a nejspíše vám o ní ani neřekne.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přestane se zajímat o sex s vámi. Pokud nějaký je, máte pocit, že není duchem přítomen. A není to pouze pocit. Udělá vše pro to, aby sex rychle skončil.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jsou náladoví a nic je nerozveselí, tedy pokud jsou s vámi. Nudí se s vámi a nechtějí s vámi nic podniknout. Celý den jsou u svých přátel nebo své rodiny, každý den.

Rak (22. června – 22. července)

Snaží se vás přesvědčit, že jste mnohem lepší než on, shazuje se před vámi, abyste si mysleli, že není ten pravý pro vás. Bude vám to připomínat, dokud se nerozejdete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Již vás netáhne ven za zábavou a jeho štědrost se zcela vytratí. Pokud platí za své záležitosti a vám nepřispěje ani korunu, je to jasný signál, že něco je špatně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Všímáte si, že vás začíná mít dost. Neustále vás kritizuje, a to mnohem více, než to u ní je běžné. Všechno, co děláte, je podle jeho názoru špatně. Nepotrvá dlouho a opustí vás.

Váhy (23. září – 23. října)

Na sociálních sítích vás tento člověk začne ignorovat. Též ve skutečném světě se bude všelijak snažit, aby si lidé nemysleli, že s vámi stále je. Přestane vás brát mezi své přátele i na veřejnost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Rozzuří ho maličkosti a vydrží se s vámi hádat po celý zbytek dne. Cokoliv uděláte, to je špatně. Je to jeho metoda rozchodu – rozzuřit vás natolik, že bude mít zdánlivě jiný důvod k rozchodu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přestane jásat, kdykoliv vy navrhnete společný výlet či víkend pod stanem v přírodě. S ničím s vámi nesouhlasí a raději je sám. Používá výmluvy, aby s vámi nemusel trávit čas.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začne mluvit o svých plánech do budoucna, jenže když se zaměříte na obsah sdělení, zjistíte, že vás jeho plány nezahrnují. Přestane mluvit jako „my“ a začne říkat „já“.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Konec vztahu s Vodnářem se bude táhnout předlouho, dokud se s vámi skutečně nerozejde. Nebude k vám již tolik přítulný a raději bude trávit čas s ostatními lidmi.

Ryby (19. února – 20. března)

Již s vámi nesdílejí své myšlenky. Neřeknou vám, co jim chybí ani co je zrovna rozesmálo. Myšlenkami jsou úplně jinde a ony se vám zcela odcizí.

Zdroj článku: