Orisha horoskop na březen: Ochosi se zbaví pochybností, Oko budou mít problémy s udržením víry

Orisha horoskop na březen: Ochosi se zbaví pochybností, Oko budou mít problémy s udržením víry
Horoskop Orisha, pocházející z Brazílie, nám slibuje více času na naše rozhodnutí, ale také drobné komplikace způsobené naší nerozvážností. Budete mít spíše smůlu nebo štěstí? Přečtěte si, co se vám podle starodávných mocných duchů má přihodit.

Přízraky pocházející z vyšších sfér toho o nás vědí mnohem více než my sami. Jsou také mnohem moudřejší. Zřejmě i proto vznikl horoskop zvaný Orisha, který nám má pomoci najít vnitřní rovnováhu. Díky tomu se staneme klidnějšími a rozvážnějšími. Co se vám má v březnu stát, podle tohoto brazilského horoskopu?

Ochosi (21. ledna – 19. února)

Nastává čas, kdy vám všechno opět začne dávat smysl. Zbavíte se veškerých pochybností, které jste měli o sobě samých, a díky této změně se vám začne znovu dařit v zaměstnání, v rodině i v oblasti vzdělávání. Budete si přát mít sílu pokračovat a toto přání se vám téměř okamžitě splní.

Inle (20. února – 21. března)

Znáte sílu své vůle, ale nyní ji budete hodně přeceňovat. Nejste nadzvukoví, nemůžete proto splnit všechny své plány najednou. Plánování vám mnohé neříká, měli byste si na něj ale udělat čas, chcete-li, aby vše šlo jako po másle. Jeden jediný chybný krok vás vrátí na úplný začátek.

Oggún (22. března – 20. dubna)

Ne každý měsíc je zcela růžový a tento pro vás nemusí vypadat dobře. Vše záleží na vaší opatrnosti. Dovolíte-li sami sobě, abyste se vrhli do nebezpečí, které se dá obejít, dopadne to špatně. Ohroženy jsou zejména vaše finance, ale také váš nejbližší vztah. Vyhněte se podvodům, dostáli byste spravedlnosti.

Tento měsíc pro vás nemusí vypadat dobře. Dávejte si pozoro na finance i na nejbližší vztah
Tento měsíc pro vás nemusí vypadat dobře. Dávejte si pozoro na finance i na nejbližší vztah | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Oko (21. dubna – 21. května)

Víra je velmi důležitá, nyní vám bude chybět. Drobné problémy se vám přihodí téměř každý den. Ztratíte-li naději, březen pro vás stane nesnesitelným. Věřte v lepší zítřky. Potřebujete-li být sami, nenuťte se trávit čas s lidmi, kteří vám nic nenabídnou – jak máte předurčeno na tento měsíc.

Elegguá (22. května – 21. června)

Vaše schopnost empatie vám nepěkně zavaří. Poznejte, kdy už bylo dost neustálých kompromisů, které jsou výhodné pouze pro druhou osobu. Také vy si máte užívat života, ne pouze sloužit ostatním. Vaše rozhodnutí budou správná, proto je nepohřbívejte pouze proto, že se někomu nelíbí.

Oshún (22. června – 23. července)

Skromnost je důležitou vlastností, chcete-li vést spokojený život, nyní to ale budete zbytečně přehánět. Skromnost nyní stranou, je čas ukázat všem lidem ve vašem okolí, jaké jsou vaše hodnoty. Nenechte si nikoho myslet, že se sami za sebe nedokážete postavit a že nic neumíte.

Changó (24. července – 23. srpna)

Může se vám zdát, že celý březen bude jedna velká nespravedlivost. Pořádně se na svou situaci znovu podívejte. Budete-li mít pocit, že se celý svět již zhroutil, dostane se vám dobrá příležitost znovu ho vybudovat, lépe, tak, aby všichni lidé včetně vás v tomto novém světě byli mnohem spokojenější.

Yemanyá (24. srpna – 23. září)

Nastává čas odpočinku, pro sebe i lidi, které máte rádi, jste toho od začátku roku udělali ažaž. Vaše mentální zdraví se začne postupem času stabilizovat a vám se ukryjí možnosti, nad kterými jste nikdy předtím neuvažovali. Místo abyste postupovali ke svému cíli, popřemýšlíte, kudy se máte vydat dál.

Obatalá (24. září – 23. října)

Budete více spravedliví než většina jiných lidí. Nebudete se bát přiznat svou chybu, přestože jindy byste vinu shazovali na všechny kolem vás. A za svou odvahu budete odměněni tím, že člověk, kterému jste nevědomky ublížili, bude jednat mnohem klidněji a nad kdečím pouze mávne rukou.

Orula (24. října – 23. listopadu)

Svět se vám bude zdát jako zlé místo, odkud dobro odešlo navždy. Vytrvejte. Pokud vydržíte, zjistíte, že vše se v dobré obrátilo. Také vás čekají dobré zprávy, které vám pomohou v oblasti financí a mezilidských vztahů. Hledáte-li nový domov, najdete ten pravý.

Babalú Ayé (23. listopadu – 21. prosince)

Někdo, kdo vám dluží peněžní odměnu či protislužbu, se náhle objeví u vašich dveří, aby se s vámi vyrovnal. Ačkoli v poslední době jste dost trpěli, nyní se na vás usměje štěstí. Máte-li prosbu k někomu z vaší rodiny či přátel, nyní bude vyslyšena. Nebojte se postavit se za své přesvědčení.

Agayú Sola (22. prosince – 20. ledna)

Vaše rodina se pro vás stane vším. Dobrou zprávou je, že všichni její členi s vámi budou mít jen ty nejčistší úmysly. Nemusíte se bát svěřit jim své nejtajnější tajemství. Obklopí vás pochopením a poskytnou jen ty nejlepší rady. Navíc se ke svému cíli přibližujete tak rychle, že ho již můžete zahlédnout v dáli.

Zdroj článku:
  • Autorský text