Dámy, chcete-li nový účes, tento se pro Vaše znamení hodí nejvíce

Dámy, chcete-li nový účes, tento se pro Vaše znamení hodí nejvíce
Milé dámy, dnešní článek je speciálně pro vás – zejména pro ty z vás, které chtějí změnit účes. Dozvíte se, který účes se k Vám hodí nejvíce, v závislosti na znamení, v němž jste se narodily. Jaký účes se k hodí přesně k Vám a proč? Čtěte dál a dozvíte se to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pixie účes je stejně odvážný jako jste Vy. Navíc vyzařuje pozitivitu, takže byste ho měla vyzkoušet, abyste podtrhla svou optimistickou povahu, která se nebojí vyzkoušet něco nového.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste elegantní a tak jste hodna elegantního účesu. Také ale chcete, aby Váš účes byl jednoduchý a snadno udržitelný. Klasická drápová spona Vám v tomto ohledu bude velkým pomocníkem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Věděla jste, že existuje účes, který vystihne Vaši zábavnou stránku? Je to tak a nazývá se bublinové copánky. Jedná se o spoustu gumiček na Vašich předních pramenech, rozmístěné rovnoměrně od sebe.

Rak (22. června – 22. července)

Vždy si do určité míry udržujete svou dětskou stránku. Proč byste se jí nyní měla vzdát? Dětské copánky na Vás budou vypadat skvěle a odhalí světu Vaši nevinně zvídavou povahu.

Pro dáme ve znamení lva je drdol jako stvořený
Pro dáme ve znamení lva je drdol jako stvořený | Zdroj: The Faces/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste sebevědomá. Neustále toužíte vyniknout, což Vám umožní drdoly. Pokud jste v drdolech začátečník, zkuste vesmírné buchty, jsou jednoduché a přitáhnou k Vám okolí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Toužíte po elegantním účesu. Elegantní drdol vypadá dobře a oznámí celému světu, jak svědomitá a pracovitá osoba před lidmi stojí.

Váhy (23. září – 23. října)

Nepříliš výrazný, copánek na styl rybího ocasu Vám bude vyhovovat nejvíce. Ukážete s ním, že dokážete vypadat stylově a že v jednoduchosti je největší síla.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte silnou osobnost a nebojíte se vyzkoušet cokoliv. Hodí se k Vám mikro ofina, protože reprezentuje Vaši odvahu, když chcete vypadat dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dva dětské culíky jsou pro Vás absolutně nejvhodnější. Jste velká optimistka a nebojíte se to ukázat, také jste často ovládáni svou nevinnou stránkou osobnosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nejlépe budete vypadat s copánky, které začínají na samém vršku Vaší hlavy. Vaše názory jsou tradiční, stejně jako tento účes, kterým rozhodně nic nezkazíte.

Copánky u Vodnářů vyjadřují jejich
Copánky u Vodnářů vyjadřují jejich nezávislost | Zdroj: Pixel-Shot / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Toužíte po zábavném účesu, který budete mít ráda. Váš účes je podobný jako u Kozoroha – copánky, ale k Vám se více hodí pletené copánky, které vyjádří Vaši nezávislost.

Ryby (19. února – 20. března)

Zkuste Shag střih. Jedná se o poměrně nový účes, který si získal své příznivce a dokáže skvěle vyjádřit Vaši kreativitu.

Zdroj článku: