Letní účesy, se kterými zazáříte nejenom u vody

Letní účesy, se kterými zazáříte nejenom u vody
Léto je téměř za rohem a vy si už teď nevíte rady s vašimi vlasy, které se buď vlivem potu lepí na obličej, nebo jsou zplihlé a nepomůže ani ten nejsilnější přípravek pro objem? Vyzkoušejte různé druhy účesů, jenž vás zbaví každodenních starostí s nimi.

Zde je seznam účesů, které vydrží po celý den.

Úhledný letní drdol

Taky nemáte rádi, když se vám vlasy v létě přichytávají na upocený krk? Vyzkoušejte elegantní drdol, který oceníte jak při opalování, tak při večerním posezení s přáteli. Pro velkou fixaci použijte vlasový gel odolný proti vodě.

Plážové vlny

Oživte svůj letní účes plážovými vlnami, které vám dodají trochu chaotického vzhledu. Pomocí kulmy s širokým nástavcem a spreje na vlasy si také snadno zvětšíte objem vlasů.

Bantu knots

Že nevíte, co si pod tímto názvem účesu představit? Jedná se o malé drdůlky vytvořené po celé hlavě. Nejen, že jsou tyto drdůlky roztomilé, ale jsou především odolné vůči přírodním živlům – nemusíte se bát, že vám vítr vlasy rozfouká a vydrží také pořádnou koupačku v bazénu.

Copánky vedou

Toužíte po roztomilém, avšak rozcuchaném účesu? Máme pro vás jeden velmi jednoduchý, který si vytvoříte během deseti minut. Aplikujte do vlasů sprej pro texturu a objem vlasů, prsty vlasy rozcuchejte a podél každé strany tváře si zapleťte jeden copánek.

High pigtail

Kdo říká, že jsou copy jenom pro malé holky? Elegantní styl můžete vytvořit i ze dvou klasických copů – rozdělte vlasy na polovinu a každou z nich vyčešte nahoru a gumičkou zafixujte. Nakonec si cop rozdělte na prameny a natočte kulmou. Věřte, že tento účes je hitem léta 2020.

Kudrlinky

Patříte mezi ty, kterým se vlasy okamžitě zvlní, jakmile je venku trochu vlhko? Využijte toho a vytvořte si na hlavě roztomilé malé kudrlinky – chce to jenom trochu zručné ruce a trpělivost.

Věříme, že si ze seznamu vyberete a dáte na čas sbohem obyčejnému nudnému culíku.