Ravenův horoskop pro zamilované na říjen: Raci budou zápasit s pokušením, Lvi se budou potýkat s odmítnutím

Ravenův horoskop pro zamilované na říjen: Raci budou zápasit s pokušením, Lvi se budou potýkat s odmítnutím
Jste zamilovaní do svého protějšku, líbí se vám některý muž/žena nebo jen přemýšlíte, co si pro vás jakožto zadaného člověka připravil měsíc říjen? Pak neváhejte a svěřte svoji důvěru právě horoskopům. Ty vám napoví, jak bude vše probíhat.

Beran

Měsíc říjen pro vás bude zdrojem vášně. Tento měsíc budete oplývat energií lásky a partneři se na vás budou jen lepit. Nenechte se však zlákat možnostmi a snažte si vybrat jednoho, který je podle vás ten nejvhodnější. Hrát to na dvě strany se totiž nikdy nevyplácí.

Býk

Váš partner si bude tento měsíc velmi vážit toho, že vás má, a bude vás zasypávat dary, o kterých se vám ani nesnilo. Problém ale přijde v tom, kdy vy mu jeho lásku nebudete opětovat. Myslete proto na to, že jeho lásku musíte patřičně odměnit.

Blíženci

V lásce se vám tento měsíc příliš dařit nebude. Váš partner k vám zaujme odmítavý postoj a vy se budete muset smířit občas i s tichou domácností. Lásce však nejlépe pomůže pozornost a malé projevy náklonnosti, a tak neztrácejte naději. Vše se vždy může obrátit k lepšímu.

Rak

Raci budou tento měsíc zápasit s pokušením. Kromě jejich partnera se totiž na obzoru objeví někdo nový, kdo o ně bude mít zájem, a oni tak budou v pokušení, zda svého stávajícího partnera nevyměnit a jít za něčím novým. Vypadá to ale na to, že by se změna nemusela vyplatit.

Lev

Lvi se budou potýkat s odmítnutím. Jejich stávající partner se k nim bude chovat chladně, a lvi tak budou velmi trpět. Budou vás pronásledovat pocity opuštění a samoty. Pokud ale ve svém snažení vytrváte a dáte najevo svému partnerovi svoji lásku, máte šanci své city obnovit.

Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Panna

Tento měsíc pro vás bude měsícem plným lásky. Čeká vás vášnivé dobrodružství s člověkem, na kterého si již delší dobu myslíte, nebo nové oživení vztahu s vaším stálým partnerem. Nebojte se proto v ložnici experimentovat a zkuste vše, po čem jste vždy toužili. Tento měsíc je k tomu jako stvořený.

Váhy

V ohledu vztahů budete velmi nerozhodní. Mezi vás a vašeho partnera se budou stavět mnohé zkoušky a vy nebudete vědět, zda má cenu ve vztahu nadále pokračovat. Váš partner vás ale bude dále utvrzovat svojí láskou, a vy tak tyto pochyby brzo opustíte a uvědomíte si, že je pro vás právě on ten pravý.

Štír

Vztahy pro vás budou jedna velká neznámá. Po delším vztahu to u vás vypadá na delší období temna. Nebude to ale trvat dlouho a na konci měsíce se budete opět těšit nové lásce, která ve vás opět probudí city.

Střelec

Střelci by měli být na pozoru a nezapomínat na svého partnera. Vypadá to totiž, že se jim ze strany jejich partnera může dostat zrady a nepříjemných překvapení. Neusínejte proto na vavřínech a dávejte své lásce najevo, jak moc pro vás znamená a jak moc si jí vážíte.

Kozoroh

Kozorozi budou v tomto měsíci přímo zářit pozitivní energií. Tato energie vám pomůže i v oblasti vašich vztahů, kdy s partnerem obnovíte dřívější ochablé vztahy a obnovíte svoji lásku. Připravte se také na zkoušky. Tento měsíc vás jich několik čeká.

Vodnář

Vodnářův říjen bude velmi klidný a nebude docházet k žádnému velkému vzrušení. Navíc nemusíte očekávat žádné hádky, a tak se můžete těšit na klidný a pohodový měsíc, ve kterém budete zažívat lásku bez hádek a bez zbytečných starostí a s láska mezi vámi a vaším partnerem bude jen růst.

Ryby

Ryby by se měly připravit na pořádné dobrodružství. Se svým partnerem v sobě znovu objevíte vyhaslou vášeň, a obnovíte tak svoji lásku k sobě. Tento měsíc se nemusíte bát změn jak v partnerském vztahu, tak v ložnici.

S partnerem vás to k sobě bude táhnout opravdu velmi, a tak tento měsíc můžete hodit za hlavu všechny hádky a starosti. Tento měsíc si jednoduše užijte!

Zdroje článku: