Kuchařský talent podle vašeho znamení: Lvi vaří málokdy, Vodnáři rádi kombinují koření

Kuchařský talent podle vašeho znamení: Lvi vaří málokdy, Vodnáři rádi kombinují koření
V dnešním článku vám prozradíme, jací jste kuchaři na základě vašeho znamení. Když jste se narodili, tak už vám bylo předurčeno, jestli máte talent v kuchyni, nebo ne. Přečtěte si vaši charakteristiku. 

Beran

Jídlo pro vás určitě není zábava jako pro některé, co to pojí se zážitky. Rádi se najíte a jdete pracovat nebo dělat nějakou činnost. Máte totiž spoustu energie, sedět u stolu a jíst vás nejenže nudí, ale také rozčiluje. Je důležité tento váš postoj vysvětlit lidem ve vašem okolí, aby si to nebrali osobně, když s nimi nebudete chtít povečeřet. Jíst je pro vás zkrátka ztráta času a nevěnujete tomu vůbec pozornost. 

Býk

Býci jsou velmi vybíraví. Ví přesně, co mají rádi, ale co by naopak nikdy nesnědli. To platí i o restauracích. Když si jednu oblíbíte, dokážete do ní chodit každý den, a dokonce jíst i stejné jídlo. Proč riskovat a zkoušet něco nového, když máte jistotu kvality? Bude proto těžké, aby vás kamarádi přemluvili jít někam jinam, neradi se v tomto přizpůsobujete. 

Střelec

Umíte vařit základní jídla, což vám k životu stačí. V jídle neradi experimentujete, víte totiž, co vašemu tělu prospívá, tak proč to měnit? Nejvíce si užíváte velké porce na oběd a na večeři. Dáváte přednost teplým jídlům než studeným. 

Rak

Skvěle vaříte, což rádi využíváte k nejrůznějším událostem. Lidé se vždy těší na vaše oslavy, protože připravujete zajímavé občerstvení, které nejen dobře chutná, ale i skvěle vypadá. Vaše slabost je sladké, bez kterého si nedovedete představit ani jeden den. Dávejte tedy pozor, abyste do sebe dostávali převážně zdravé cukry.

Blíženec

Milujete neustálé svačinky. Proto mějte vždy v kabelce nebo v každé místnosti doma nějakou tyčinku či ovoce. Chuť a hlad jsou pro vás dvě rozdílné věci. A chuť máte skoro pořád! Jídlo dokáže velmi ovlivnit vaši náladu. Lidé, co vás dobře znají, už to vědí. Proto často dostáváte dárky ve formě čokolády nebo dobrého salámu. 

Štír

Máte nejraději, když někdo vaří pro vás! Je úplně jedno co. Milujete asijskou, českou, italskou, ale i americkou kuchyni. Zkrátka kreativitě se meze nekladnou, hlavně když nemusíte nic dělat. Vy máte zase silné stránky jinde. Najděte si proto nejlépe do partnerství někoho, kdo rád vaří a budete se skvěle doplňovat.

 

Lev

Vaříte málokdy, ale když už něco připravíte, stojí to za to a lidé o tom budou básnit ještě několik týdnů. Všechno by se totiž podle vás mělo dělat pořádně, proto si dáváte na výběru receptu záležet. Většinu času ale nevaříte, raději si objednáváte kvalitní jídlo, které máte dobře kaloricky prostudované. Víte totiž, že jsme to, co jíme, a tímto heslem se řídíte. 

Ryby

V kuchyni máte nejspíš nepořádek, ale vy se v něm vyznáte, což je hlavní. Kdyby vás lidé viděli vařit, možná by hotové jídlo ani neochutnali. Vy si ale dáváte záležet, jak finální výsledek na talíři vypadá a nepořádek v kuchyni neřešíte. Úklid počká, důležité je, aby vše bylo čerstvé a teplé, když se servíruje.

Panna

U jídla uvažujete velmi racionálně. Umíte dobře naslouchat svému tělu, proto občas držíte diety nebo půsty. Rádi se vzděláváte, pokud jde o jídlo. Když tedy vaříte, tak převážně z kvalitních surovin, u kterých víte, jaké vitamíny a prospěšné látky pro tělo obsahují. 

Váhy

Rádi jíte ve společnosti, protože to k jídlu patří! Když vaříte, tak několika chodové menu, které postupně servírujete na stůl. Oběd nebo večeře pro vás znamenají společenskou sešlost, kdy si lidé povídají a baví se.

Vodnář

Koření! To je pro vás alchymie, ale také věc, kterou využíváte k uzdravení. Rádi v jídle kombinujete nejrůznější koření a inspirujete se od jiných kultur. Jídlo potom skvěle chutná, ale vy i víte, že prospívá organismu. 

Kozoroh

Využíváte jídelní plán? Pokud ne, měli byste začít. Váš jídelníček musí mít řád, jinak se klidně celý den zapomenete najíst. Skvělé jsou třeba různé online kurzy nebo se inspirujte u svých kamarádů.

Zdroj článku:
  • Autorský text