Úzkostlivá znamení to nebudou mít v září vůbec lehké

Úzkostlivá znamení to nebudou mít v září vůbec lehké
Některá znamení jsou k úzkostem náchylnější než jiná. Jedná se vesměs o vzdušná znamení a nutno podotknout, že to v září nebudou mít vůbec jednoduché.

Beran

Vás se úzkost absolutně netýká, alespoň toto září ne. Můžete být trochu naštvaní a ve stresu, obzvláště v případě, že máte děti ve škole či ve školce, ale jako vždy se ze všeho rychle oklepete a jedete dál. Měsíc bude sice trochu rušnější, ale vám to vlastně vyhovuje.

Býk

Občas se stane, že máte radostný, bezstarostný měsíc plný šťastných zážitků. Září je jedním z těchto nádherných měsíců. Merkur sice bude od 9. září do 2. října retrográdní, ale tento měsíc budete mít tolik důvodů k radosti, že se nemusíte nechat Merkurem ani trochu zmást.

Blíženci

Asi jste si již všimli, že jste nejúzkostlivějším znamením horoskopu. Září nebude výjimkou. Máte milion myšlenek za minutu, a protože se vaše mysl pohybuje touto obrovskou rychlostí, může se snadno stát, že budete zahlceni vším, co máte na seznamu úkolů – a ten je v září snad nekonečný.

Rak

Rak je emocionální houba zvěrokruhu. Jste velmi citliví a skutečně vnímáte to, co cítí lidé kolem vás. Navíc vám vládne Měsíc, který mění znamení zvěrokruhu každého dva a půl dne. Takže skutečnost, že jste náladovým znamením, není žádným překvapením. Protože nejste schopni tyto věci – Měsíc nebo emoce druhých – ovládat, často se stresujete kvůli neschopnosti udržet strukturu nebo stabilitu, a to je právě to, s čím se budete v září potýkat nejvíce.

Lev

Tento měsíc bude z velké části o penězích, ale žádný strach – vaše vyhlídky jsou růžové a možná odejdete ze září bohatší, než když jste do něj vstupovali. Děje se toho hodně a vy můžete být v tomto solidním měsíci docela produktivní. Nechci zanechat dojem, že září bude hladké jako hedvábí a nebude mít žádné drobné životní kotrmelce – bude, ale vy si s nimi dokážete poradit.

Panna

Přestože patříte obecně k těm z nejúzkostlivějších znamení, v září se nemáte čeho obávat. Váš horoskop je velmi pozitivní a vězte, že nadcházející měsíc bude velmi šťastný a také velmi finančně štědrý. Nastává čas vašich narozenin! Abyste je mohli oslavit, koncem minulého měsíce se objevilo mocné Slunce a novoluní v Panně, které je vaší vstupenkou na novou zářivou cestu.

Váhy

Váhy chtějí, aby byli všichni šťastní. Na první pohled je to skvělá vlastnost. Má to však svá úskalí. Kladete si na svá bedra tlak štěstí všech ostatních. Pamatujte, že nemusíte potěšit všechny kolem. Myslete i na sebe a na své potřeby, jinak vám už na konci září dojdou síly.

Štěstí  ostatních, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Štír

Měsíc začne sladce společensky. Jste docela uzavřená osoba, milý Štíre, ale novoluní, které nastalo koncem minulého měsíce, 27. srpna v Panně, osvětlilo váš jedenáctý dům přátelství a přimělo vás k setkávání s lidmi a navazování nových přátelství. Merkur se tehdy ujal vedení a obdržel přátelské signály od vašich dvou vládců – Pluta ve vašem sektoru cestování na krátké vzdálenosti a Marsu ve vašem finančním sektoru. 

Střelec

Září pro vás bude zajímavý měsíc! Veškeré dění se odehrává na úhlech vašeho solárního diagramu, což znamená, že se jedná o velmi intenzivní měsíc, kdy se toho hodně děje v kariéře, doma a v souvislosti s blízkým vztahem v lásce nebo v podnikání. Bude to vskutku rušný měsíc.

Kozoroh

Tento měsíc bude šťastný, i když se objeví několik křížových proudů. Jste ve velmi dobré pozici, abyste načerpali všechny pozitivní vibrace, které se v září projeví. Někdy pro vás může být těžké se uvolnit, protože máte velký zájem o postup v kariéře a odevzdání co nejpoctivější práce. Každý občas potřebuje malou přestávku, dokonce i vy.

Vodnář

Vodnáři, často se neúmyslně vystavujete velkému stresu. Máte rádi lidi, chcete jim pomáhat a chcete být uznávaní. Mějte však v září na paměti, že to, že budete všem dělat pomyšlení a přebírat za ně jejich úkoly, vám nemusí uznání přinést. Lidé vás také mohou snadno zneužít.

Ryby

Zatímco navenek mohou Ryby působit odměřeně a klidně, uvnitř vře pomyslná bouře úzkosti. Jste velmi intuitivní, což znamená, že přijímáte mnoho emocionálních informací najednou. Kvůli tomu můžete zapomínat stanovovat hranice, protože chcete všem pomáhat. Dejte pozor, ať toho v září nenaslibujete více, než můžete splnit.

Zdroje článku: