Velký silvestrovský horoskop: Co vás tento den čeká?

Velký silvestrovský horoskop: Co vás tento den čeká?
Silvestr je den, který máme spojený s oslavami, hodnocením uplynulého roku a také plánováním nadcházejícího. Také se ale jedná o den poměrně rizikový. Mnoho lidí podléhá depresím a alkoholu. Co čeká v silvestrovský den vás? Máte si dát na něco pozor, nebo se naopak můžete těšit na chvíle plné radosti a veselí? 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

Silvestr pro vás nebude jen ve znamení oslav a radovánek, ale také ve znamení peněz. Čekají na vás velké finanční možnosti a úspěchy. Můžete si třeba zkusit koupit los nebo investovat své peníze. Šance na úspěch jsou obrovské.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

Zaměřte se tento v den více na své fyzické a psychické zdraví než na alkoholové radovánky. Užít si Silvestr můžete i v klidu. Vyrazte do přírody, odpočívejte a popřemýšlejte nad tím, co ve svém životě můžete v nadcházejícím roce změnit, aby se vám dařilo ještě lépe. 

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

Letos nemáte náladu na nějaké oslavy. Není ale vhodná doba zavírat se do sebe. Raději pozvěte přátele, nebo naopak pozvání od nich přijměte a běžte na nějaký večírek. S alkoholem to nemusíte nijak přehánět, a přesto si můžete užít tanec a zábavu. 

 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

Udělejte na Silvestra někomu radost. Můžete připravit pro přátele příjemnou večeři, pozvat rodinu na výlet nebo třeba vyvenčit pejsky v útulku. Radost ale udělejte také sobě a dělejte v tento den věci, které vás baví a po kterých již delší dobu toužíte, ale neměli jste na ně čas. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

V tento den začnete vidět své okolí v mnohem jasnějších barvách. Některý z lidí ve vašem okolí ukáže svou pravou tvář a vy pochopíte, že vaše intuice byla správná. Díky tomu necháte tuto osobu odejít ze svého života a užijete si krásný den. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Na Silvestra obdržíte zprávu, která vás na jednu stranu velmi potěší, ale zároveň také vyděsí. Začne se plnit to, co jste si dlouhou dobu přáli, ale najednou se budete bát, zda to opravdu zvládnete. Nemějte obavy, vše bude v naprostém pořádku. Stačí si více věřit. 

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

Věnujte tento den předsevzetím, která mohou pozitivně ovlivnit vaši finanční situaci. Pokud budete věnovat dostatek času dobrému plánu, dočkáte se v nadcházejících měsících velké finanční hojnosti a bohatství. Budete to stát ale také hodně vašeho úsilí. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

Užijte si naplno tento den. Můžete zažít opravdu nádherné a zábavné chvíle se svými kamarády a milovanými lidmi. Užijte si silvestrovské veselí se vším všudy. Jen si dejte pozor na nepěknou kocoviny. Jak na Nový rok, tak po celý rok. 

Zdroj: bbernard/ Shutterstock

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

Dejte si velký pozor, abyste při silvestrovských oslavách neztratili něco důležitého. Může se jednat nejen o klíče, telefon nebo doklady, ale také o přítele. Pod vlivem alkoholu můžete říct věci, které nepůjdou vzít zpět a kterých můžete velmi litovat. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

Letos nemáte náladu na klasickou silvestrovskou oslavu plnou hlasité hudby a alkoholu. To ale neznamená, že musíte být sami doma. Pozvěte své přátele a připravte jim netradiční pohoštění a zábavu. Vyzkoušejte nové recepty a návštěvě můžete také nabídnout zábavné hry, u kterých se hodně nasmějete. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

Po vánočních svátcích už vás nebaví sedět doma. Naplánujte silvestrovský výšlap na kopec ve vašem okolí. Uděláte něco pro své tělo, získáte nové zážitky s přáteli nebo rodinou, a navíc si užijete nádherný výhled. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

Dejte si pozor, abyste to se silvestrovskými oslavami příliš nepřehnali. Přemíra alkoholu by vám nemusela udělat dobře a mohla by mít dlouhodobější následky, než je jen obyčejná kocovina. Pozor si dejte především na nejrůznější zranění. 

Zdroj článku:
  • Autorský text