Nejlepší cviky pro vaše tělo i mysl podle vašeho znamení zvěrokruhu

Nejlepší cviky pro vaše tělo i mysl podle vašeho znamení zvěrokruhu
Jakmile se rozhodneme cvičit, v lepším případě po pár dnech zjistíme, že cviky jsou pro nás příliš těžké a nám se ztrácí motivace. Ta se nám vrátí, jakmile vidíme výsledky, nebo najdeme cviky, které nám plně vyhovují. Jaké jsou ty nejlepší cviky pro vás podle astrologie?

Beran (21. března – 19. dubna)

Hledáte něco, kde byste mohli vypustit veškerý svůj adrenalin. Zkuste kickbox. U něho se nejen pěkně zapotíte, ale také uvolníte svou mysl, poněvadž jste vytrvalí a silní a neustále hledáte nové výzvy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Potřebujete cvičení, které se příliš měnit nebudou. Běh je pro vás nejen přívětivý tím, že můžete běhat svým vlastním tempem, ale také vás motivuje k delší výdrži.

Blíženci (21. května – 21. června)

Chcete se u cvičení pořádně zapotit a dát zabrat svému srdci, ale také potřebujete mít pocit svobody. Běžte si zaplavat. Plavání je různorodé a nudit se při něm rozhodně nebudete. Díky němu můžete rychle zhubnout, potřebujete-li.

Rak (22. června – 22. července)

TRX cviky jsou ty nejlepší pro vás. Zajímá vás cvičení, které se zaměřuje na různé svalové skupiny, což vám TRX cvičení rozhodně splní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hledáte něco, co vás učiní ještě silnějšími a zajímavějšími. Můžete zkusit nějaké bojové umění. Nejlepší pro vás je Tai Kwon Do.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste nikdy neslyšeli o cvičení Pilates, rychle si doplňte vzdělání. Jsou to pro vás ty nejlepší cviky, nejsou totiž vůbec namáhavé, ale zato vám dodají energii, jíž potřebujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Zumba je nejen cvičení z kategorie kardio, ale také vás nesmírně potěší. Nejenže pro vás bude naprosto zábavné, ale také extrémně zdravé.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jakmile se pro něco nadchnete, tvrdě pracujete na svém zlepšení. Pokud chcete, zkuste cyklistiku. Pokud se rozhodnete se jí věnovat, můžete se přihlásit na cyklistické závody. Pocit vítězství pro vás bude uspokojující.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Aerobik je pro vás dokonalým cvičením. Uvolníte svou mysl a zároveň budete ve svižném pohybu, můžete z tohoto cvičení udělat volnější dobrodružství.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pro vás je nejvhodnější veslování. Jste mistr v udržování pozornosti a sebemotivace, což tento sport vyžaduje, abyste v něm byli zdární.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Silový trénink by mohl být váš splněný sen. Milujete, když se nevěnujete pouze jedné činnosti. Silový trénink je různorodý, a navíc si ve fitness centru můžete popovídat s ostatními lidmi, kteří sem přišli ze stejného důvodu jako vy.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se rozhodnete cvičit, chcete být soustředění i uvolnění zároveň. Pokud to posílí vaši kreativitu, tím lépe. Zkuste se začít věnovat józe.

Zdroj článku: