Jaký bude váš nejšťastnější měsíc roku 2023 – hvězdy vám to odhalí již nyní

Jaký bude váš nejšťastnější měsíc roku 2023 – hvězdy vám to odhalí již nyní
Rok 2023 se kvapem blíží, a s tím také souvisí naše touha dozvědět se, co nás v nadcházejícím roce čeká. Které období v roce budou nejradostnější, a které nám naopak přinesou smutek a neštěstí?

Asi každý z nadšenců do znamení zvěrokruhu s napětím očekává, co si pro něj rok 2023 přichystá. Největší zvědavost pak budí obecné okamžiky štěstí a radosti, či naopak období, kdy bude veselí poskrovnu. Nemějte obavy – hvězdy vaše tužby a přání vyslyšely, a již koncem roku odhalují budoucnost a předzvěst toho, čeho se v nadcházejícím roku dočkáme.

Beran (21. 3. – 20. 4)

V lednu až březnu můžete očekávat zejména vrácení financí, které jste vložili do rodiny či přátel, což vám udělá radost. Možná si díky nim koupíte i nemovitost. Do června se vám bude dařit i v práci, ale pozor na podzim a konec roku – tam si své štěstí už bohužel vyplýtváte.

S nástupem nového roku se vám také otevřou možnosti hledání nových vztahů. V dubnu pak propukne období lásky u Beranů naplno. Nenechte se však příliš unést vlastními emocemi, mohlo by se vám to vymstít.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Štěstí na vás čeká spíše začátkem roku, přičemž v plné síle se kolem vás bude točit koncem března. Ještě v květnu vás navíc může potěšit příjemná změna pracovních podmínek. V tomto měsíci čekejte navíc příval sebevědomí a pocitů všeobecné radosti.

Na pozoru se pak mějte v říjnu – v práci můžete očekávat nepříjemné změny. V tomto měsíci se ani nesnažte investovat, jinak se vám smůla nalepí na paty. Do konce roku se však vše vrátí do zaběhnutých kolejí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Hledáte-li lásku, můžete v první polovině roku 2023 dočkat příjemného překvapení. Zejména měsíc červen pak bude pomyslným vrcholem vašich námluv, které mohou vyústit v nový vztah. Nenechte se však láskou kompletně zaslepit – v dubnu vás čeká nepříjemné období v práci, takže se budete muset snažit osobní a pracovní život vhodně balancovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Hned první měsíc a následně pak přelom polovin roku bude pro Raky ideální pro zpestření milostného života. V měsících květnu a červnu vás navíc čeká možný postup v kariérním žebříčku, čemuž budete vděčit zejména vlastní produktivitě. Zároveň se však v májovém období mějte na pozoru před zbrklým a bezhlavým rozhodováním, které by vám mohlo vymést štěstí z kapes.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vrcholu vaší spokojenosti dosáhnete v dubnu – budete totiž experimentovat se vztahy a pohrávat si s lidmi, kteří vás přitahují, a právě v tomto měsíci začněte sklízet plody vaší práce. Začátek roku věnujte plánování změn. Hvězdy praví, že čím více jich v životě uděláte, tím líp pro vás.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nejvíce pohodovým obdobím pro vás bude léto a podzim. Naopak do dubna a od listopadu budete muset být na pozoru v oblasti zdraví, ale také v pracovních záležitostech. Přelom června a července je pak pro Panny šancí k povýšení, uzavření manželství či narození dítěte. Smolný start roku zkuste věnovat studiu a sebezdokonalování – tak z něj vytěžíte maximum.

zdroj: fizkes / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Celkově bude pro vás rok 2023 poměrně šťastným a pozitivním. Začátek roku (leden–březen) se u vás ponese ve znamení spokojených vztahů a milostného života. Březen bude pak významným milníkem, kdy se váš život dá naplno do pohybu.

V květnu pak budete podrobeni drobné zkoušce, v důsledku které můžete snadno vybouchnout. Listopad a prosinec pro vás budou obdobím hledání nových výzev či možností vhodně investovat své úspory.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V nadcházejícím roce se budete chtít zainvestovat téměř všechny vaše síly a prostředky do hledání lásky. Měsíc květen pak bude oním obdobím, kdy své snahy konečně zužitkujete. Seznámíte se s někým novým, a dojde také na zamilování se. Od září pak bude čas se více zaměřit na profesní část vašeho života. I zde dojde ke změnám, které ale budou záležet na tom, jak pohotově na ně budete schopni reagovat.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Rok 2023 můžete celkově označit jako příznivý. Budete věnovat čas zejména objevování a porozumění sebe i lidí okolo vás. Přelom března a dubna pak pro vás bude obdobím, kdy budete usilovat o oživení milostného života. Rušné období v práci pak zažijete v květnu. Pokud jej zvládnete přestát, červen pro vás bude symbolem kariérního růstu, který vás bude provázet až do konce roku.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Období jara (březen-květen) ve vás bude probouzet snahu inovovat vaše vztahy a zkusit něco nového. Obecně se však musíte mít celý rok na pozoru před vaší uzavřeností do sebe a hledění si svého.

V polovině roku se před vámi začne formovat naděje na zlepšení profesního života, a s tím bude souviset také lepší finanční situace. Rok 2023 pro vás bude zkouškou trpělivosti, ze které však můžete stále vyjít jako vítězové.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Co vás nezabije, to vás posílí – i tak by se pro Vodnáře dal shrnout nadcházející rok. Od ledna do června si budete užívat spokojenost v životě, v lásce i ve zdraví, avšak od září se problémy začnou chrlit. Budete se muset snažit je překonat, protože zkoušky budou číhat opravdu na každém kroku.

Snažte se tedy v průběhu jara a léta načerpat potřebné síly. Budou se vám hodit a budete-li pečliví, zvládnete druhou polovinu roku levou zadní.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ani Ryby to nebudou mít v roce 2023 jednoduché. Leden a únor vás rozmlsají v podobě vyšších finančních příjmů, záhy však zjistíte, že vaše kariéra trochu pokulhává. Musíte tedy věnovat dostatek času plánování.

S příchodem července pak bude v sázce vaše zdraví, které si musíte hlídat. V září se však zase vše vrátí k dobrému, neusnete-li na vavřínech. Podpora hvězd v tomto roce pro vás bude extrémně důležitá.