Astrologický průvodce: Nejšťastnější týden v únoru

Astrologický průvodce: Nejšťastnější týden v únoru
Na každého z nás čeká alespoň kousek štěstí. Který týden v únoru se dočkáte opravdu velké dávky štěstí? Podívejme se, jaké oblasti se bude týkat především. 

I když se nad naším životem zatáhnou občas mračna a my máme pocit, že se nám vůbec nedaří, vždy se situace v dobré obrátí a my začneme mít zase štěstí. A nejinak tomu bude i v únoru. Který týden v měsíci bude pro jednotlivá znamení ten nejkrásnější a nejšťastnější? Na co se můžete v tyto dny opravdu těšit? Pojďme se na to společně podívat. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Největšího štěstí se dočkáte druhý únorový týden. Nevyhrajete sice v loterii, ani se nestanete dědicem hotelového impéria, ale naleznete konečně vnitřní klid. Po několika týdnech se budete cítit šťastný i bez vnější příčiny. Vaše psychika se výrazně zlepší a Vám bude opravdu skvěle. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Druhý týden v únoru Vám přinese mnohá příjemná překvapení. Po dlouhé době se konečně vyřeší situace, která Vás delší dobu trápila. Pro většinu z Vás to může znamenat především usmíření s člověkem, se kterým jste se rozkmotřili kvůli naprosté hlouposti. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Největší štěstí je pro Vás připraveno hned první týden v únoru. Prožijete nádherné chvíle ve společnosti blízkých lidí. Uvědomíte si, že máte vedle sebe opravdu skvělé lidi, na které se můžete spolehnout a kteří jsou ochotni pro Vás udělat cokoliv. Vaše mezilidské vztahy se rapidně zlepší. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

První týden v únoru pro Vás nastane velký zlom. Potkáte člověka, který pro Vás bude tolik hledanou spřízněnou duší. Může se jednat o nového partnera/partnerku nebo také skvělého kamaráda, kterému se budete moci svěřit naprosto se vším a vždy Vás rád a ochotně vyslechne. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Na své velké štěstí si budete muset počkat na poslední únorový týden. Během měsíce budete mít hodně práce a na jeho konci si budete moci konečně odpočinout a bez výčitek si užívat plody své tvrdé práce. Zapojte do svých radovánek také rodinu Prožijete s ní nádherné chvíle. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Třetí únorový týden si začnete konečně plnit svůj velký sen. To po čem již dlouho toužíte, se konečně stane realitou a bude to ještě krásnější, než jste si vysnili. Nebraňte se štěstí a nehledejte problémy tam, kde nejsou. Užijte si svou radost naplno. 

Váha (23.9. -23.10.) 

 Největší štěstí Vás potká druhý týden v únoru. Podaří se Vám konečně vyřešit Vaše zdravotní problémy. Budete se cítit skvěle a začne se Vám vracet energie a chuť do života. Využijte této nové síly a začněte se opět věnovat tomu, co Vás baví a naplňuje. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

První týden v únoru zažijete opravdové štěstí v oblasti peněz. Dočkáte se krásné částky, která Vám otevře nové možnosti. Využijte toho a položte pevné základy novým pracovním projektům, které Vám zajistí finanční štěstí i do budoucna. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

První únorový týden bude ideálním obdobím pro napravení vztahů v rodině. Štěstí bude na Vaší straně a přáno bude především komunikaci. Pokud Vás tedy trápily nějaké rodinné rozepře, právě první týden tohoto měsíce bude ideální na jejich napravení. Podaří se Vám volit vhodná slova a rodina Vám bude naslouchat. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Na své štěstí se budete těšit až do posledního týdne měsíce února. Začnete se Vám dařit především v lásce. S partnerem najdete opět společnou řeč a upevníte vztah. Pokud na lásku teprve čekáte, můžete ji potkat právě tento týden. Jen si dejte pozor, abyste netlačili příliš na pilu. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Druhý únorový týden Vám přinese opravdu nádherné zážitky. Poznáte nové lidi, kteří Vám výrazně změní život k lepšímu. Předají Vám cenné zkušenosti a názory, které Vám pomohou nejen v pracovní oblasti, ale také v osobním růstu. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Druhý únorový týden pro Vás bude velmi významný a šťastný především na poli vztahů. Konečně se Vám podaří přiznat si realitu a odpoutat se od toxického vztahu, ve kterém setrváváte. Tím si otevřete nové dveře a uvolníte své srdce pro pravou lásku. 

Zdroj článku:
  • Autorský text