Druidský horoskop na březen. Ořešák pracuje na svých snech, Jeřáb řeší cestování

Druidský horoskop na březen. Ořešák pracuje na svých snech, Jeřáb řeší cestování
Druidi žili v dávných dobách a disponovali důležitými duchovními funkcemi, byli věštci, básnící, léčitelé nebo kněží. Přečtěte si, co tyto mocné spirituální bytosti předpovídají vám na měsíc březen. 

Nejprve se podívejte podle datumu narození, které znamení připadá vám podle druidského kalendáře, a poté se dozvíte důležité zprávy. V každém případě se připravte na zrychlení tempa. Stejně jako se totiž probouzí příroda, tak se dává do pohybu i lidský život. Zimní spánek začíná být minulostí, je tedy potřeba začít být pořádně vidět a slyšet. 

Jasmín (3. – 11. listopadu; 1. – 14. května)

Nemusíte se všem zavděčit. V březnu se naučíte více říkat ne, protože už to jinak ani nepůjde. Neustále se rozdáváte, a pak nezbude energie pro vás samotné. 

Kaštan (12. – 21. listopadu; 15. – 24. května)

Důmyslná řešení jsou vaším kapitálem. Přesvědčujete silou, ambicemi a odhodláním.

Jasan (22. listopadu – 1. prosince; 25. května – 3. června)

Pozor na nadcházející jarní únavu. V práci se seznámíte s novými kolegy, se kterými se budete cítit velmi dobře.

Habr (2. – 11. prosince; 4. – 13. června)

Přesčasy, otravní kolegové a šéf, který si raději vše drží pro sebe - vydržte! Jak se říká, boží mlýny melou pomalu, ale jistě. 

Fíkovník (12. – 20. prosince; 14. – 23. června)

V březnu kolem vás bude spoustu dětí. V zimě jste měli kolem sebe spoustu negativity, tak se vám druidové tímto chtějí odvděčit, že jste to zvládli. 

Buk (21. prosince, tj. zimní slunovrat)

Musíte vyjádřit své emoce. Pokud je budete držet neustále v sobě, tak se budete cítit jenom hůř. V březnu se tak přestanete zaobírat názory druhých a naučíte se lépe poslouchat jenom sami sebe. 

Nebojte se vyjádřit emoce
Nebojte se vyjádřit emoce | Zdroj: Master1305 / Shutterstock

Bříza (24. června)

Profesionální problémy byste měli nechat za sebou a získat určitý odstup. Nebojte se selhání, protože jste na správné cestě. Před dovolenou se však snažte dokončit důležité úkoly. 

Jabloň (22. prosince – 1. ledna; 25. června – 4. července)

Nová láska? Motýli v břiše? Tajná láska? Ať už jste v kavárně, jdete na procházku nebo nakupujete, mějte se na pozoru, nová láska je na obzoru. 

Jedle (2. – 11. ledna; 5. – 14. července)

Březen je pro vás ideálním měsícem pro navazování dlouhodobějších kontaktů. Nová známost nebo vzrušující online seznámení – nové kontakty se do vašeho domu vlečou jako náhlý letní déšť v noci.

Jilm (12. – 24. ledna; 15. – 25. července)

Je v pořádku dělat si starosti. Úzkostný zajíček je také ceněn, protože zajišťuje budoucnost. Zcela neprávem vás ale sužují starosti a obavy z budoucnosti. Můžete udělat víc, než tušíte. 

Cypřiš ( 25. ledna – 3. února; 26. července – 4. srpna)

Přestaňte s myšlenkovým kinem, začněte být svým nejlepším přítelem než svým nejtvrdším kritikem. Nestavte si zbytečné překážky. S velkou vytrvalostí přejde i toto období žízně. Od poloviny března by se měl příliv obrátit.

Topol (4. – 8. února; 5. – 13. srpna)

Nasávejte energii z hodných lidí. Nebojte se jít a mluvit s těmi, kteří vás zajímají. V březnu také objevíte nový sport, který vás začne bavit. 

Cedr (9. – 18. února; 14. – 23. srpna)

Dobře zaplněné bankovní konto vám umožní trochu více relaxovat. I tak byste ale neměli usnout na vavřínech, co se týká práce. Image gaučového povaleče vám navíc vůbec nesluší. 

Borovice (19. – 29. února; 24. srpna – 2. září)

Se spoustou disciplíny a správnými přáteli dokážete zvládnout každou zapeklitou situaci. Proč ustupovat? Proč se nechat odsouvat na druhé místo? Vy hrajete hlavní roli ve vašem životě. 

Vrba (1. – 10. března; 3. – 12. září)

Čeká vás velké překvapení v osobním životě. Radujte se ze všeho nového, co přichází, neřešte příliš minulost. Užívejte si přítomnost tak, jak je.  

Lípa (11. – 20. března; 13. – 22. září)

V březnu přijde nová motivace ke cvičení. Potkáte díky tomu nový kolektiv, který vám otevře oči ve spoustě tématech. 

Dub (21. března, tj. jarní rovnodennost)

V práci dostanete pochvalu, což se nemusí líbit ostatním kolegům. Dávejte si proto pozor na závist. Sdílejte své úspěchy jen s nejbližšími. 

Olivovník (23. září, tj. podzimní rovnodennost)

Jedna velká výzva, tak bude vypadat váš březen. Musíte si věřit a do všeho jít na 100 %. 

Líska (22. – 31. března; 24. září – 3. října)

Když chcete zdolat horu, začátek vždycky bolí. V březnu začínáte s novým projektem a zdá se vám to nereálné. Musíte přestat přemýšlet a začít jednat, potom nebudete chápat, co všechno jste za ten měsíc zvládli. 

Jeřáb (1. – 10. dubna; 4. – 13. října)

V březnu bude velké téma cestování. Ať už někam vyjedete, nebo to teprve budete plánovat, dodá vám to novou motivaci v práci. 

Javor (11. – 20. dubna; 14. – 23. října)

Začnete pochybovat o některých blízkých vztazích. Roky plynou, časy se mění a lidé také. Občas je důležité říct sbohem. 

Ořešák (21. – 30. dubna; 24. října – 2. listopadu)

Na penězích opravdu záleží, to je to, co nejvíc řešíte. Chcete se mít dobře, proto pracujte na svých snech. 

Zdroj článku:
  • Autorský text