Velká věštba z magických zrcadel na celý tento měsíc

Velká věštba z magických zrcadel na celý tento měsíc
Konec letního období již nastal a je čas najít rovnováhu mezi svou praktickou a romantickou stránkou. V dnešním článku zjistíme, co čeká podle magických zrcadel znamení v září 2022. 

Beran 

Vaše rychle rostoucí energie vám na začátku měsíce dobře poslouží. Pokud jste zažívali nějaké napětí se svými spolupracovníky, tak během září se situace uvolní. Jste-li v partnerském vztahu, mohou se vyjasnit problémy, kterým jste se vyhýbali. Toho se ale nemusíte bát.

Býk 

Býci, v září jste připraveni přivítat do svého života více zábavy. Ve vzduchu je také cítit romantika, a pokud se cítíte připraveni hledat lásku nebo znovu zažehnout jiskru s někým výjimečným, nyní je ten správný čas. Všechny vaše vztahy jsou nyní pod drobnohledem, a zejména na vaše vztahy na pracovišti se zaměří větší pozornost.

Býci přivítají více zábavy ve svém životě, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Blíženci 

Blíženci, po divokém létě si nyní vážíte své samoty a zotavujete se doma. Nemějte výčitky svědomí, že si dopřáváte pohodlí doma s blízkými a dejte sbohem svému strachu, že vám něco uteče. Pokud vztah není vaším hlavním cílem, můžete se zaměřit na reorganizaci domácnosti nebo na novou výzdobu místnosti. 

Rak 

Učení se novým dovednostem, poskakování z akce na akci a čas strávený s širší rodinou vás budou v září uspokojovat. Možná se vám bude zdát, že na všechno, co byste chtěli stihnout, není ve dne dost času, ale baví vás být v jednom kole.

Lev 

Užili jste si zábavu a teď je čas pustit se do práce. Vaše finance a kariéra jsou v centru pozornosti. Můžete čekat šťastné zprávy o zvýšení platu, prémiích nebo finančních příležitostech, které by vám mohly rozbušit srdce. 

Panna 

Váš měsíc bude pro vás, Panny, příležitost k tomu si plnit sny. Nebojte se říct si o to, co chcete – jsou tady druzí, kteří touží po spojení s vámi. Všímají si vašich schopností, intelektu a silných stránek. Září je pro vás zvýšený čas pro romantiku a přitažlivost, ale mnohem cennější a užitečnější je pro vás znovu se spojit sami se sebou a věnovat se otázkám sebelásky.

Váhy 

Samota, odpočinek a ošetření vašich citových zranění jsou pro vás nyní prioritami. Učíte se porozumět rytmu a potřebám svého těla. Věnujte čas přehodnocení svých osobních cílů, smyslu pro styl a způsobu komunikace. Ve vzduchu visí nedorozumění a je pravděpodobné, že vás lidé v tomto období mohou špatně pochopit. Věnujte čas hledání správných slov – není třeba spěchat.

Štír 

Štíři, v tomto období se soustřeďte na své naděje a sny a lidé ve vašem okolí vám je mohou pomoci uskutečnit. Špatné návyky a omezující přesvědčení se vás mohou ze všech sil snažit přemoct. Vaše schopnost reflexe vám ale pomůže přenastavit a přepracovat vaše myšlenkové vzorce. Najděte si čas na odpočinek a samotu.

Střelec 

Střelci, na začátku měsíce máte spoustu práce a jste připraveni na malé uznání. Možná budete řešit nějaké problémy v rámci svých přátel a kolegů nebo se ve vašem světě mohou zdánlivě náhle objevit staří přátelé a bývalí kolegové. Obnovení kontaktů by vám ale mohlo nějakým způsobem pomoci. 

Kozoroh 

Na začátku měsíce jste připraveni riskovat a láká vás dobrodružství, cestování a zkoušení novinek. Je to skvělá doba k tomu, abyste se přihlásili na nějaký kurz nebo si naplánovali výlet. Nechte se vést svou zvědavostí.

Vodnář 

Vodnáři, začátkem měsíce se ponoříte do neznáma, a ještě více se zajímáte o vnitřní fungování své mysli. Nastává období léčení a transformace. Jste připraveni ukázat svou zranitelnost, abyste navázali hlubší pouta s ostatními. 

Ryby 

Září je pro vás skvělá doba pro navazování vysněných partnerství a vytváření nových kontaktů. Můžete také trávit více času s partnerem nebo zvažovat další krok ve svém vztahu. Je to báječná doba, kdy můžete slevit ze své ostražitosti a otevřít se někomu, komu důvěřujete. Dovolte si být viděni a milováni, a to včetně vašich nedostatků.