Čím bude květnový úplněk, přicházející ve znamení Štíra, zvláštní?

Čím bude květnový úplněk, přicházející ve znamení Štíra, zvláštní?
V měsíci květnu nás bude ovládat květinový úplněk. Na co se můžete připravit a co nás bude čekat? Díky květinovému úplňku vstoupí do našeho života láska a magie, která nás ovládne – a může nám změnit život.

Květnový úplněk neboli úplněk květinový

Každý úplňkový měsíc v roce si vysloužil svůj speciální název a každý měsíc v úplňku působí na jinou oblast našeho života. Dokáže velmi silně ovlivnit naše vztahy i zdraví.

Květinový úplněk má nastat 16. května 2022, přesně v 6 hodin ráno a 13 minut. Letošní úplněk ovládne znamení Štíra. Měsíc v úplňku bude ovládat růžová barva. A proč je pojmenován jako květinový úplněk? Protože přichází v době rozkvětu a rozpuku, kdy se příroda probouzí ze zimního spánku a je samý květ.

Květinový úplněk má velmi silnou energii a tlačí přírodu vpřed, aby kvetla a plodila. Květinový úplněk podporuje plodnost v každém slova smyslu. V tomto období vás mohou napadat inspirující a převratné myšlenky, díky kterým budete žít v blahobytu.

Pokud se snažíte o potomka, je velmi pravděpodobné, že v období květinového úplňku otěhotníte. Pokud jste ve vyšší fázi těhotenství, v této době je také možné, že snadněji a rychle porodíte. Květinový úplněk vám pomůže s navazováním nových vztahů a nezadaní mohou konečně potkat toho pravého či tu pravou. Nastává také období, kdy se budou posilovat vaše stávající vztahy, budete mezi sebou lépe komunikovat a najdete k sobě bližší cestu. Dále se konečně vyřeší dlouhodobé konflikty a problematické mezilidské vztahy.

Období květinového úplňku má také negativní vlivy. Pokud trpíte nějakou vážnou nemocí, mohou se vaše příznaky a váš stav zhoršit. Proto hodně odpočívejte, dodržujte léčebný režim, dopřejte svému tělu dostatečný přísun energie, pokud to váš stav dovolí, a především se šetřete. Poranění v tomto období snadněji krvácí a krvácení se složitěji zastavuje.

V měsíci květnu nás bude ovládat květinový úplněk, Zdroj: Nikom konkeao / Shutterstock

Pozor, za úplňku se nedoporučují žádné lékařské zákroky. Květinový úplněk, který bude letos ve znamení Štíra, bude působit na naše pohlavní orgány, močovou trubici, konečník a také prostatu. Dopřejte si dostatek relaxace a odpočinku, vyplatí se vám to.

Po psychické stránce můžete být neklidní, úzkostliví, mohou vás ovládat všemožné strachy a můžete pociťovat velmi silné výkyvy nálad. Proto také dbejte na dostatečný odpočinek a relaxaci. Pokud máte možnost dopřejte si dovolenou.

Květiny vám v tomto období přinesou velkou radost. Pokud máte blízko k přírodě a k zahrádkaření, právě nastává období, kdy je vhodné květiny a rostliny zasadit. Jestliže se věnujete bylinkaření, v této době je velmi vhodné sbírat kořeny léčivých bylin, protože mají největší sílu. Není však vhodné období na sbírání částí rostlin, které se vyskytují nad zemí. Také vy se neměly rostliny stříhat a zařezávat. Vhodné období k těmto činnostem ještě přijde.