Tato znamení zvěrokruhu jsou největší nepořádníci

Tato znamení zvěrokruhu jsou největší nepořádníci
Mezi lidmi žijí ti, kteří mají vždy pořádek, a pak ti, kteří žijí v neustálém nepořádku a chaosu. Ne každý je příznivcem pravidelného úklidu. Jejich bydliště pak vypadá, jako by jím prošel hurikán, nebo policejní pátrání. Jaká znamení zvěrokruhu mají doma i v životě největší nepořádek?

Blíženci

Chaotičtí Blíženci mají nepořádek jak v hlavách, tak i kolem nich. Neumí udržovat pořádek a ani vlastně nemají tu potřebu. Vyznačují se salámovým nadšením a nikdy nedokončí to, co dělají. Lidé s tímto znamením zvěrokruhu, pokud už se rozhodnou uklidit, skončí to zase ještě větším nepořádkem. Blíženci samozřejmě nemají potřebu s tím cokoli dělat. Ve vztahu ke své vlastní osobě jsou nesmírně nekritičtí, milují se a přijímají se takoví, jací jsou. Často si o tomhle dělají legraci a jsou se sebou velmi spokojení, i když mají doma na kuchyňské lince kopu neumytého nádobí.

Váhy

Váhy mají velký problém s udržováním pořádku, i když se velmi snaží. Nejsou líní, ale mají problém s plánováním, a proto jim často chybí čas na něco tak prozaického, jako je úklid bytu či vyhození odpadků. Také si často ani nevšimnou skvrny na podlaze nebo pavučiny v rohu místnosti. Jakmile začnou uklízet, trvá jim to nesmírně dlouho. Účinek je bohužel i tak průměrný. Lidé s tímto znamením zvěrokruhu nedokáží udržovat pořádek a v jejich bytech bude vždy tak trochu chaos. Na rozdíl od Blíženců mají ale Váhy špatné svědomí a často se obviňují za nepořádek. Bohužel to nedokáží ovládat.

Střelec

Energický a zajímavý život Střelce je takový neustálý závod. Touží po neustálém dobrodružství. Chtějí stále zažívat nové věci a využít vše, co jim život přinese. Jak tento výčet vlastností napovídá, obvykle ani nemají čas na něco tak podřadného, jako je úklid. Tito lidé mají úplně jiné priority. Když odcházejí z bytu, hodí oblečení na postel a boty nechají povalovat uprostřed chodby. Po návratu oblečení klidně hodí z postele na zem. V pračce klidně hromadí špinavé prádlo týdny. Střelec si raději koupí nové tričko, než by to staré vypral. Nepořádek raději přemístí na neviditelné místo, než by jej uklidili.