Povaha podle barvy? Je vaše oblíbená barva oranžová? Co to o vás vypovídá?

Povaha podle barvy? Je vaše oblíbená barva oranžová? Co to o vás vypovídá?
Paleta barev je velmi pestrá. Pokud je vašemu srdci nejbližší oranžová barva, jste na správném místě, protože jsme pro vás připravili článek, který vás osloví.

Extrovertní a optimističtí

Vaše oblíbená barva je oranžová, jste vřelí, optimističtí, extrovertní a často temperamentní. Jste přátelští, dobromyslní a celkově příjemní lidé. Jste spíše asertivní a rozhodní než agresivní. To, že máte jako osobnost oranžovou barvu, znamená, že jste lehkovážnější a méně intenzivní než ti, kteří milují červenou. Daří se vám v kontaktu s lidmi a na společenských setkáních, která spojují všechny typy.

Život večírků

Jako lidé s oranžovou barvou osobnosti se rádi bavíte a stýkáte a plánujete všechny typy společenských akcí. Oranžoví lidé jsou životem večírků, nespoutanými umělci! Ve skupině jste často hlasitým mluvčím. I když jste okouzlující a společenští, máte tendenci se předvádět. Velkou radost vám přináší pomoc druhým, pro které jste inspirativní svou vitalitou a pozitivní energií.

Oranžoví lidé jsou životem večírků, Zdroj: Vergani Fotografia / Shutterstock

Lidový člověk

Jste tolerantní a přijímáte druhé takové, jací jsou. Jste lidový člověk, kterého motivuje to, co si ostatní myslí nebo nemyslí, a vždy se snaží držet krok s Jonesovými. Potřebujete kolem sebe lidi, příliš dlouhá samota ve vás vyvolává deprese a vy se pak necháváte pohltit negativitou. Jste svobodný duch, který se nerad váže, ve vztazích nejste vždy věrní a je pro vás obtížné se vázat. Žijete svůj život na základě svých instinktivních reakcí.

Dobrodruh

Jste dobrodruh, milujete život v přírodě, kempování, lezení po horách a dobrodružné sporty, jako je potápění a létání na rogalu. Jste odvážlivec, který se vždy těší na další výzvu, na další velké dobrodružství. Baví vás být fyzicky aktivní, zejména v přírodě, ať už jde o pouhou procházku nebo soutěžení ve sportovních soutěžích na vysoké úrovni. Jste plní života, stále v pohybu, odhodlaní a soutěživí, stále hledáte nové výzvy, což může vést k neklidu a netrpělivosti vůči ostatním, kteří tuto potřebu nemají.

Milovníci oranžové rádi riskují v mnoha oblastech svého života, zejména v těch fyzických. Dávají přednost zkoumání svého vnějšího světa před světem vnitřním.