Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci by měli vyřešit svoje prohřešky a Štíři by se měli soustředit na sebe

Výklad tarotových karet na tento víkend: Býci by měli vyřešit svoje prohřešky a Štíři by se měli soustředit na sebe
Blíženci budou o víkendu velice atraktivní pro opačné pohlaví, Panny si budou užívat sobotu podle svého gusta a Kozorozi zažijí pravou vášeň díky kartě Milenců. A co čeká na ostatní znamení? Pojďte společně s námi nahlédnout pod pokličku magických tarotových karet.

Beran (21.3. – 20.4.)

Karta Věže je často vnímána velice negativně. Ve skutečnosti ale jen označuje konec něčeho, co pro vás stejně nebylo dobré. I když se budete muset s někým nebo něčím rozloučit, berte to jako příležitost nového začátku. Začněte také budovat nové vztahy, které budou stát na pevném základu.

Býk (21.4. – 20.5)

Napravte své chyby! Kartě Věčnosti se také někdy říká karta Soudu a ten soud nyní vykonejte sami nad sebou. Ublížili jste někomu? Chcete se za něco omluvit, ale myslíte si, že už je pozdě? Neváhejte, teď je ten správný čas na zúčtováním se svými vlastními prohřešky.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Díky kartě Trojka holí se budete o víkendu těšit velkému zájmu ze strany druhého pohlaví. Zejména nezadaní by si v sobotu měli vyrazit do společnosti, třeba právě nyní potkáte tu pravou osobu. Zadaní by si však měli dát pozor na partnerovu žárlivost.

Rak (22.6. – 23.7.)

O víkendu budete mít, díky stejnojmenné kartě Moc, moc pohnout se vším, co si zamanete. Důležité je si uvědomit to, že většina věcí je strašně pomíjivých, a proto této moci dobře a chytře využijte ve svůj prospěch.

Lev (24.7. – 23.8.)

Vítězství je na dosah a dařit se vám bude jak v profesním, tak osobním životě. Podmínkou je ale to, že se zbavíte všeho, co vás táhlo do minulosti nebo ke dnu. Jedině tak se budete moci dočista osvobodit a zažít nová dobrodružství.

Váhy, vyříkejte si nesrovnalosti
Váhy, osvoboďte se od nadvlády těch, kterým se musíte podřizovat. | Zdroj: Have a nice day Photo / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Hýčkejte se, rozmazlujte se a užívejte si víkend podle svých představ. Pokud o víkendu pracujete, vezměte si volno s zažijte díky kartě Šestka pohárů rozkoš podle vašich představ. Karty vám také radí, abyste se neohlíželi do minulosti, ale dívali se vpřed.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Pokud máte pocit, že se neustále musíte někomu podřizovat a nemáte čas sami na sebe, změňte to. Teď je pro to ta pravá chvíle! S dotyčnými osobami si vše v klidu vyříkejte a osvoboďte se od jejich nadvlády. Osmička mečů vám radí žít život takový, jaký chcete vy!

Štír (24.10. – 22.11.)

Co se takhle podívat sami do sebe? Soustřeďte se na své vnitřní já, na své pocity, touhy a přání. Karta Poustevníka vás k tomu přímo vybízí. Pokud je to možné, buďte sami se sebou celý víkend, ideálně se někam schovejte před okolním světem, prospěje vám to.

Signle kozorozi
Single kozorozi by měli být opatrní, aby jejich rande neskončilo jednou nocí. | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Střelec (23.11. – 21.12.)

Je to těžké, ale vina je i ve vás. Často hledáte vinu u ostatních, ale je nejvyšší čas se zaměřit i na sebe. Nic si nenalhávejte a zkuste změnit sami sebe a to, jak nahlížíte na svět. Sedmička pohárů vám k tomu dodá potřebnou kuráž.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Karta Milenců je silnou kartou a vás zasáhne silná láska k partnerovi. Nepodléhejte stereotypům a zkuste svého partnera překvapit něčím, co by od vás rozhodně nečekal. Uvidíte, že to oživí váš vztah. Single si také užijí, jen si dejte pozor, aby se z večerní známosti nevyklubal jen románek na jednu noc.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Osmička mečů s sebou přináší doslova smršť nových informací, nápadů, plánů a projektů. Je ale jen na vás, jak s nimi naložíte. Karty vás varují před unáhleným rychlým rozhodnutím. Raději si vše v klidu promyslete a teprve poté se rozhodněte.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Co takhle někomu udělat radost? Rytíř pohárů radí, že byste své blízké měli potěšit nějakým láskyplným gestem, aby vaši nejbližší věděli, že je máte rádi a záleží vám na nich. Uvidíte, že vaše dobrota bude po zásluze odměněna.

Zdroj článku:
  • Autorský text