Andělská poselství na sobotu: Raci, nelitujte minulosti, Štíři, důkladně se připravte na úspěch

Andělská poselství na sobotu: Raci, nelitujte minulosti, Štíři, důkladně se připravte na úspěch
Dělat chyby je lidské. Důležitější je se z nich poučit a neopakovat je. Kdyby se andělé dokázali zhmotnit a donutit vás slyšet jejich hlas zřetelně, nejraději by to udělali hned. Trápí se, pokud nejsme šťastní. Co by vám poradili v sobotu?

Berani budou mít tendenci pomáhat nesprávným lidem. Panny zase mají spoustu dobrých nápadů, ale bojí se, že s nimi neuspějí. Naštěstí tu máme anděly, kterým na nás záleží. I na sobotu pro nás mají pár tipů, jak nebýt pod takovým tlakem. Jakou radu mají speciálně pro vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pomáhejte lidem, ale pouze těm, kteří si vaši pomoc zaslouží. Zamyslete se, zda dotyčnému opravdu prospějete. Nerozdávejte cigarety, pokud kouříte, a nedarujte peníze na alkohol či drogy – tato pomoc by vám přinesla špatnou karmu.

Andělská rada: Dvakrát si rozmyslete, komu svou pomocí nejen uděláte radost, ale také dobře posloužíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mít sto chutí vyčítat ostatním jejich chyby. Napřed se zaměřte na sebe, popřemýšlejte, co byste mohli změnit, aby lidé byli ve vaší přítomnosti raději.

Andělská rada: Zvláštní pozornost věnujte jedovatým slovům, které občas vypouštíte z úst.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jednejte podle svého nejlepšího uvážení. Máte tendenci se adaptovat na to, co chtějí ostatní. Nejspíše není tajemstvím, že ne všechna rozhodnutí ostatních lidí, s nimiž souhlasíte, jsou správná.

Andělská rada: Nebojte se poukázat na svůj názor, lidé si vás začnou více vážit.

Rak (22. června – 22. července)

Není to u vás zvykem, ale začnete pochybovat o životní cestě, jíž jste si před mnoha lety vybrali. Vězte, že jste udělali to nejlepší, co jste v dané chvíli mohli udělat.

Andělská rada: Nemá cenu litovat své minulosti, budoucnost je to jediné, co lze změnit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Během spánku můžete snadněji slyšet naše rady a přetvořit je na vizuální objekt – sny. Jděte brzy spát, máme vám toho tolik co říci. Jste tak zaneprázdnění, že nedodržujete zdravý spánkový režim.

Andělská rada: Odpovědi nepřijdou, pokud neexistují otázky. Před spaním myslete na to, co byste chtěli vědět nejvíce.

Panna (23. srpna – 22. září)

Napište si seznam všech dobrých záměrů, které momentálně máte, bez ohledu na to, jak nereálné se zdají být. Pokud nás poprosíte, abychom vám s nimi pomohli, ukážeme vám nejvhodnější cestu.

Andělská rada: Čím nesebestřednější záměr je, tím je pro nás zajímavější, vybírejte proto pečlivě.

Váhy (23. září – 23. října)

Nikdo vám nemá co mluvit do života, kromě vás samotných. Naučte se nedělat si nic z hloupých průpovídek lidí, kteří vám závidí úspěch. Tito lidé nestojí za to, abyste se trápili.

Andělská rada: Tyto nepřející lidi již nemá cenu si držet u sebe jako přátele. Zaměřte se na to, kdo to s vámi myslí vážně a kdo nikoli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Naši přítomnost můžete vycítit. Vaše největší přání je nás uvidět. Dokud nebudete připraveni, budeme se vám zjevovat pouze ve snech. Až přijde správná doba, ukážeme se vám.

Andělská rada: Pokud něco nejde podle vašeho plánu, nejste ještě připraveni na úspěch. Počkejte, až přijde správná chvíle.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dobré skutky děláte neustále a my vás za to odměňujeme. Pokračujte ve svém správném jednání a také naše touha vám pomoci poroste. Již brzy budete mít příležitost dokázat svou silnou osobnost. V tento den pomůžete někomu, kdo je šikanován, a v osobním životě se vám zadaří jednou tolik.

Andělská rada: Až se dostanete domů, důkladně se odměňte – toto není sobectví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Trpíte mentální bolestí. Nyní nastal čas toto trápení ukončit. Zapomeňte na svou minulost a vyřešte všechny spory, které vás momentálně tíží. Pomůžeme vám je zdárně ukončit.

Andělská rada: Láska bolí nejvíce. Pokud máte s expartnerem nedořešený problém, kontaktujte ho.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Občas nevíte, kdy vám někdo lže, a máte tendenci obviňovat ze lži lidi, kteří vám celou dobu říkají pravdu. Zaměřte se do svého nitra, to jediné je schopné racionálního myšlení – a více než vy.

Andělská rada: Nepřehánějte to s obviňováním lidí, i kdyby vás předtím jednou zklamali. Každý si zaslouží druhou šanci.

Ryby (19. února – 20. března)

Kdykoli nás potřebujete nejvíce, otáčíte se k nám zády. V sobotu to bude nejhorší. Věřte v naše schopnosti vám pomoci a záhy přijdete na řešení vašeho problému, které by vás ani ve snu nenapadlo.

Andělská rada: Důvěra v sebe sama je nanejvýš důležitá. Věřte v sebe a ucítíte také naši přítomnost.

Zdroj článku:
  • Autorský text