4 nejméně vyspělá znamení zvěrokruhu, která se pořád chovají jako děti

4 nejméně vyspělá znamení zvěrokruhu, která se pořád chovají jako děti
Občas je dobré vrátit se do svých dětských let a chvíli se ničím netrápit. Když se tak ale někdo chová pořád, může to na ostatní působit spíše nezodpovědně až otravně. Tato 4 znamení skutečně ještě nedospěla a mohou se chovat jako malé děti. Která znamení se tedy na svět dívají dětskýma očima?

Beran

Impulzivní a nevyzpytatelní Berani jsou často ze vzteku schopni ztropit velké scény, právě jako to dělají malé děti. Zoufale totiž touží po pozornosti ostatních, i kdyby to mělo být jen kvůli jejich dětinskému chování. Většinou myslí jen na sebe a při hádkách jsou naprosto neústupní. Navíc neumí ovládat své emoce, především vztek, a často jsou proto ostatními považováni za nevyspělé. 

Zdroj: Autor: BGStock72 / Shutterstock

Blíženci

Blížence nedokáže nic vyvést z míry a všechno je pro ně jen zábava. Stále v sobě mají kus dítěte a nikdy z něj úplně nevyrostou. Jsou pořád bezstarostní a veselí, právě jako děti, které se ještě nemusí zajímat o problémy dospělých. Kvůli jejich neposednosti se však po chvíli začnou nudit a nedokáží se postarat ani o své povinnosti. Když jsou naštvaní, většinou se chovají pasivně agresivně a budou se vás snažit naštvat rýpavými poznámkami.

Rak

Raci jsou i přes jejich touhu po klidu, přímo mistři záchvatů vzteku a přehnaných scén. Když nedostanou to, co chtějí, nebo s nimi někdo nesouhlasí, jsou nevrlí nebo ostatním dokonce vyhrožují. Svůj vztek neumí příliš ovládat, a tak v hádce mohou nechtěně urazit i své blízké. Jejich reakce jsou navíc dost nepřiměřené a řada lidí je může proto snadno považovat za dětinské.

Blížence nedokáže nic vyvést z míry a všechno je pro ně jen zábava.

Střelec

Střelci milují dobrodružství, rádi objevují a poznávají nová místa, ale v životě je pro ně poměrně těžké vnímat realitu. Bývají často naivní a žijí ve své vlastní představivosti. Jejich dětinské chování je navíc ještě posíleno jejich častým trucováním. Narozdíl od Beranů totiž netropí scény, když jsou naštvaní, ale spíše se uzavřou před celým světem, nechtějí s nikým mluvit a chovají se jako uražené děti.

Zdroje: