Vlastnost, která vás donutí ke svatbě, v závislosti na vašem znamení

Vlastnost, která vás donutí ke svatbě, v závislosti na vašem znamení
Každý z nás upřednostňuje nějakou vlastnost, co se týče partnera. Tato naše oblíbená vlastnost nás donutí partnera milovat a cítit, že proběhla chemie. Jaká vlastnost vás přitahuje natolik, že odkýváte svatbu? Zde je upřednostňovaná vlastnost všech znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vlastnost, která vás dokáže rozpálit, je upřímnost. Milujete upřímné lidi a cítíte se k nim být přitahováni. Sami jste hodně upřímní, tudíž hledáte sobě rovného člověka. Nesnesete, když vám lidi lžou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hledáte člověka, kterému byste mohli dát veškerou svou lásku a vést ho. Vůdčí typ člověka proto není nic pro vás, zato hledáte někoho, kdo dokáže naslouchat ostatním lidem a uznat, že máte pravdu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Hledáte komunikativního jedince, s nímž byste si mohli celé dny i noci povídat. Zároveň musí být vtipný. Do svatby vás dotáhne někdo s vysokou inteligencí a zájmem o vaši osobu.

Rak (22. června – 22. července)

Někdo, kdo je stydlivý, má u vás místo. Váš vysněný životní partner je ten, který se většinu času bude schovávat pod vašimi ochrannými křídly. Zároveň musí být v soukromí tak starostlivý jako vy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hledáte člověka s krásou a inteligencí. Pokud někoho takového najdete, dokážete s ním uzavřít manželský svazek. Tento jedinec musí být natolik krásný a chytrý, aby se vám rovnal.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš životní partner musí mít smysl pro pochopení. Vy víte, co ostatní dělají špatně, a není nic horšího, než když vaši dobře míněnou radu ostatní berou jako urážku.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud vás chce někdo dokopat do svatby, musí být výjimečně inteligentní a držet nad vámi ochrannou ruku, poněvadž vy sami se těžko ubráníte. Pokud se vás partner zastane, začnete uvažovat nad uzavřením svazku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud si vás někdo chce vzít, musí dokázat, že je toho hoden. Toho není snadné docílit. Pokud je dotyčný šťastlivec nehádavého typu, ale zároveň není ustrašený říci svůj názor, jste jeho.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dobrodružství je pro vás natolik cenné, že do manželského svazku toužíte vstoupit pouze s dobrodruhem. Musí se vyznat v kulturách i přírodě, aby vás hodně zaujal.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Toužíte po někom, kdo se nebojí sáhnout si na tvrdou práci, váš životní partner totiž musí být pracovitý, zároveň však musí být naplněn láskou, aby vám dokázal zlepšit náladu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Hlavní vlastnost životního partnera je pro vás pochopení. Jste odlišný člověk a potřebujete partnera, který na vás nekřičí pro vaše činy. Pokud je partner na stejné vlně jako vy, jste v sedmém nebi.

Ryby (19. února – 20. března)

Citlivost a schopnost přenést se do pocitů druhé osoby jsou vlastnosti, které vás učiní šťastnými ve vašem neustále nešťastném životě. Takovému člověku řeknete ano při nabídce sňatku.

Zdroj článku:
  • autorský text