Toto je 5 citlivých znamení zvěrokruhu, která chtějí být pochopena

Toto je 5 citlivých znamení zvěrokruhu, která chtějí být pochopena
Pocit přijetí může být motivačním faktorem, který ovlivňuje vaše cíle a kroky, které podniknete k jejich dosažení. Být přijati a pochopeni chceme být všichni. Podle astrologie se některým znamením zvěrokruhu stále nedaří být pochopeni. Víte, jaká to jsou?

Rak (22. června – 22. července)

Vaše přání po porozumění vychází z touhy cítit se součástí něčeho, co je větší než vy sami, jako je rodina nebo komunita. Když se cítíte pochopeni, cítíte se viděni, podporováni a stejně jako vaši blízcí máte soucit a empatii. Když cítíte, že nikdo nedostane to, co cítí, cítíte se skutečně sami. Je to díky pochopení, že vy jakožto Rak cítíte, že někam patříte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pro vaši mysl s porozuměním přichází posílení. Když jste jakožto Blíženci pochopeni, cítíte se sebevědomí, mocní a akceptovaní. Schopnost sdělovat své myšlenky a pocity je jedním z vašich darů, jejichž prostřednictvím hledáte porozumění. Pokud se vám podaří předat své poselství, a dokonce změnit některé zažité představy, potom jste spokojeni. Když se snažíte něco dostat, nechcete, aby to bylo nejasné nebo překroucené.

Ryby (19. února – 20. března)

Často se snažíte získat pochopení pro svá slova a činy i pro to, jak se vyjadřujete. Pokud jste umělci, chcete, aby lidé viděli a rozuměli vašemu umění. Pokud vyjadřujete svou kreativitu jinými způsoby než uměním, chcete se cítit známí a přijímaní. Pochopení pomáhá upevnit váš smysl pro sebe. Když je porozumění sdíleno, pak ve vás může růst empatie, odpuštění a laskavost.

Chcete, aby lidé viděli a rozuměli Vašemu umění, Zdroj: Kate Aedon / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte tendenci se cítit trochu nepochopeni, jako by si o vás ostatní mysleli, že jednáte až příliš bezpečně nebo jste nevěděli, jak se bavit. Ani jedno není pravda. Když se cítíte pochopeni, máte schopnost uvolnit se, popustit ostražitost a ukázat své pravé já. Jednou z výhod pocitu porozumění je, že vaše vztahy jsou uspokojivější, protože je zde lepší komunikace a otevřenost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Často hledáte porozumění, pravděpodobně proto, že můžete být zcela nepochopeni. Býváte extrémně citliví a chráníte se, což znamená, že se můžete držet zpátky a nevyjadřovat plně své emoce. S jistotou porozumění můžete nejen všemu lépe porozumět a poznat sami sebe, ale také projevit soucit a nebýt tak kritičtí.

Mezi citlivější znamení se též řadí Váhy a Vodnář, ti však nemají problém s pochopením.

 

Zdroje: