Jaká jste mytická bytost podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Jaká jste mytická bytost podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Položili jste si někdy otázku, jaká jste podle vaší povahy mytická bytost? Například jednorožec, drak, skřítek nebo mořská panna, každá mytická bytost má svou povahu. Podívejte se, jaká mytická bytost jste podle vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Stejně jako drak, ani vy neváháte jít za svými touhami s divokou intenzitou. Máte syrovou a instinktivní sílu draka. Do každého pohybu vkládáte celé své já.

Býk (20. dubna – 20. května)

Podle řecké mytologie je dryáda přírodní duch, který žije na stromech a má podobu krásné mladé ženy. O vás je známo, že jste smyslní a v souladu s přírodním světem, tudíž máte s dryádou mnoho společného. Podobně jako dryáda chráníte svůj svět loajalitou a silou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste rozpustilý, mystický a neustále máváte neviditelnými křídly. Vidíte svět očima víly. Milujete přidat kapku svého pohádkového prachu do jakékoli situace, občas pouze pro svou zábavu.

Rak (22. června – 22. července)

Vzhledem k tomu, že jste mimořádně citliví, vyjete o své bolesti stejně hlasitě a emocionálně jako vlkodlak. Podobně jako citlivý a náladový vlkodlak i vy děláte vše, abyste ochránili svou smečku přátel a rodinu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte královskou sílu sfingy, napůl člověka a napůl lva. Vyzařujete sílu a postavení a neúmyslně se vám daří zastrašovat lidi.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste automaticky spojeni s nevinností a čistotou – vlastnostmi, které má jednorožec. Nepřetržitě přinášíte světu čistotu a Vaše podoba s jednorožcem je nepopiratelná.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste esteticky úžasní a pohánění magickou energií. Ztělesňujete auru sylfy. Příliš vás netrápí hmotný svět a jste krásní i navenek.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Podobně jako fénix, i vy vstáváte z doutnajícího popela jako něco ještě lepšího, než jste byli předtím. Máte schopnost odrazit se jako silnější. Nebojíte se bolesti, věříte, že transformace je neustálý cyklus smrti a znovuzrození.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Stejně jako kentaur, který spojuje sílu lidského a přírodního světa, cváláte vstříc dobrodružství. Jste na nekonečné cestě, aniž byste mysleli na cíl.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste tak dobří ve svých znalostech a kráse, že byste mohli být i elfem. Místo abyste se chlubili svou dominancí, zůstáváte v této záležitosti tajní, což vám umožňuje udržet si kradmou kontrolu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ztělesňujete tichou milost Rusalky – elementární bytosti spojené s vodou. Tito vodní duchové hýří poblíž lagun a fungují jako poslové mezi podvodním světem a světem pevniny.

Ryby (19. února–20. března)

Jste elegantní a stejně citliví, emocionální a zasnění jako mořská panna. Vaše představivost všechno viděla, když prozkoumávala tajemné hlubiny před vynořením se na zemský povrch.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.timesofindia.indiatimes.com