Jaké jste plemeno kočky podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Jaké jste plemeno kočky podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Kočičky jsou inteligentní, zvídavé a mnohdy něco rozbijí. To je obecná charakteristika koček. Avšak každé plemeno se od dalších odlišuje. Zde najdete odpověď na otázku, jaké jste kočičí plemeno v závislosti na znamení, v němž jste se narodili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte rádi lidi, avšak často vyvoláváte hádky kvůli své povaze. Kočičí plemeno Sphynx je extrémně inteligentní a stejně jako vy si někdy šťouchne do vosího hnízda. Milují pozornost a vy se od nich nijak neodlišujete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste loajální ke svým blízkým, připraveni je kdykoliv potěšit. Britská krátkosrstá kočka je vaším přesným ekvivalentem. Ráda odpočívá, nejraději je tam, kde to nazývá domovem a miluje své pány.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jinými lidmi jste vnímáni jako divocí, což vás předurčuje k podobnosti s Bengálskou kočkou. Jste milující, společenští a snadno se přizpůsobujete novým věcem, stejně jako bengálská kočka.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud hledáte kočičku sobě rovnou, pořiďte si Himalájskou kočku. Její chování je podobné tomu vašemu – je přítulná, milující a bude o vás s láskou pečovat stejně jako vy o ní. Nejútulnější místo pro odpočinek bude s největší pravděpodobností váš klín.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste laskaví, pokud se k vám někdo chová dobře. Na druhou stranu se dokážete naštvat, pokud vás někdo nerespektuje. Hodí se k vám Perská kočka, která je povahou vaším druhým já.

Panna (23. srpna – 22. září)

Skotská klapouchá kočka jste vy. Stejně jako ona, i vy dokážete milovat blízké osoby, ale nepotřebujete je k životu. Vystačíte si v životě sami se sebou a se svými schopnostmi.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste jedním z nejinteligentnějších znamení zvěrokruhu a jste upovídaní. Rádi a rychle si vytváříte přátele. Stejnou povahou se může chlubit i Siamská kočka.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste oddaní a nezaleknete se žádné překážky, stejně jako Sibiřská kočka, která se nikdy nevzdá a přizpůsobí se novým podmínkám. Problémy zvládá díky své vytrvalosti a ochotě vyřešit problémy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste neuvěřitelně přizpůsobiví, stejně tak je přizpůsobivá Mainská mývalí kočka. Pokud hledáte kočku, která je zvídavá a bude vás doprovázet, kamkoliv se hnete, tato číča je ta pravá pro vás.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste známí pro svou zvídavou a pracovitou povahu, pro členy své rodiny byste se mohli rozkrájet, abyste je udrželi šťastnými. Příliš nenamluvíte, spíše nasloucháte a snažíte se pomoci lidem ve vašem okolí. Nestěžujete si téměř nikdy, stejně jako Habešská kočka.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Exotická krátkosrstá kočka je kočičí plemeno vašich vlastností. Ráda se potuluje a zkoumá nové prostory, je klidná a inteligentní, cítí se trochu odlišně a přitahuje pozornost, stejně jako vy.

Ryby (19. února–20. března)

Rychle se učíte novým věcem a jste spíše tiší. Tyto vlastnosti má také plemeno Birma. Sdílíte s kočkami perfektní život ve svých myšlenkách. Jste hodně společenští, též však nenarušujete noční klid.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.popsugar.co.uk