Jaké jste plemeno psa podle vašeho znamení?

Jaké jste plemeno psa podle vašeho znamení?
Máte pejska a všimli jste si někdy, že váš miláček vykazuje stejné známky chování jako vy? Anebo psíka nemáte a pouze byste rádi zjistili, který pejsek je vám podobný? Ať tento článek čtete z jakéhokoliv důvodu, zde se dozvíte, které psí plemeno se k vám nejvíce hodí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste jako německý ovčák, také vy jste odhodlaní splnit každou misi pro člověka vám blízkého. Ať se jedná o obranu vám blízké osoby nebo o pomoc člověku, na němž vám záleží, jste odhodlaní udělat cokoliv, abyste učinili šťastnými sebe i svou rodinu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jen zřídkakdy spěcháte. Raději si poležíte a budete odpočívat celý den, pokud to neublíží vašemu přísunu peněz. Baset má stejnou povahu. Také raději celý den leží.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jistě se k vám hodí upovídaný, zvídavý a inteligentní pejsek. Ten, který s vámi sdílí osobnost nejvíce, je russell teriér. Miluje výzvy stejně jako Vy. Proto rád cvičí povely, je to pro něj zábava. Stejně jako pro Vás je zábava plnit různé životní výzvy.

Rak (22. června – 22. července)

Kolie má stejnou povahu jako vy. Jste přátelští a soucitní. Pokud někdo vám blízký trpí svou životní situací, nabídnete mu pomocnou ruku. Lidé, kteří chápou vaše myšlenkové pochody, jsou za vás opravdu rádi.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste ctižádostiví, chcete být středem pozornosti. To se někdy vyplatí, v jiných případech si tím můžete přivodit problémy, kterých se nezaleknete a považujete je za výzvu. Stejně jako zlatý retrívr, v mnoha rodinách oblíbený pes, který vždy ví, jak si získat vaši pozornost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Minipudl je pes vašeho znamení. Jste inteligentní stejně jako on. Váš smysl pro detail a dokonalost se odráží i v chování tohoto psího plemene. Jakmile zjistí, že něco je v nepořádku, bude se tak dlouho snažit to napravit, až jsou všichni jeho páni spokojeni.

Váhy (23. září – 23. října)

Milujete toho, kdo je mírumilovný. Jste chytří po svém vlastním způsobu a nesnášíte nečestnost a nespravedlnost. Havanec je psí plemeno, které miluje totéž a nesnáší to, co nesnášíte vy. Zřejmě byste si dobře rozuměli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Basenji příliš neštěkají. Stejně tak vy nedáváte najevo svou nespokojenost a bolest, což často vede k různým nedorozuměním. Na druhou stranu přesně víte, co chcete, a nerozhodnost k vaší osobě rozhodně nepatří.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Milujete dobrodružství a dlouho neposedíte na jednom místě. Kdybyste byli pes, s největší pravděpodobností byste se stali sibiřským huskym, který též touží po svobodě v přírodě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste pracovití a oddaní, pro své blízké se můžete roztrhnout, abyste je učinili šťastnými jakýmkoliv způsobem. Podobně to cítí také bernský salašnický pes, známý též jako bernardýn.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Shiba Inu příliš neposlouchá své páníčky a jde si svým vlastním tempem. Je to pro váš charakter naprosto ideální pes.

Ryby (19. února–20. března)

Kavalír King Charles španěl je pes pro vás. Jste citliví a náklonní k lidem, kteří k vám cítí lásku. Pokud se cítíte zanedbaní či se k vám někdo nechová dobře, jste odtažití.

 

Zdroj: