Kdy většinou začnete hledat nového partnera, podle horoskopu

Kdy většinou začnete hledat nového partnera, podle horoskopu
Jakmile se s námi partner rozejde nebo my s ním, většina z nás čeká na vhodnou chvíli, kdy budeme schopni se zregenerovat a do nového vztahu vstoupit s čistou myslí. Jak dlouho to podle astrologie zabere Vám? To se dozvíte, jakmile si přečtete náš článek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Většinou Vám zabere měsíc, než se rozhodnete najít si nového partnera. Během této doby se zdokonalujete a staráte se jen sami o sebe, i když partner odešel z Vašeho života.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste hodně zamilovaní do bývalého partnera, proto Vám může zabrat i rok, než začnete hledat nového. Pokud byste si v této době někoho našli, pouze byste mu předsouvali pozitiva ex partnera.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte tendenci skákat z jednoho vztahu do druhého. Pokud chcete být od vztahu odpočatí, nejvhodnější doba pro Vaši rychlou regeneraci je čtrnáct dní.

Rak (22. června – 22. července)

Jakmile je Vaše důvěra zlomena, jen tak někomu nevěříte a trávíte čas sami se zlomeným srdcem. Trvá to přibližně rok nebo dva, než se plně zotavíte ze šoku, že Váš miláček má status ex partnera.

Lev (23. července – 22. srpna)

Trvá Vám to pouhé dva týdny, než od sebe vyženete všechnu negativní energii. Během této doby si dopřáváte luxusu a jste hodně optimističtí. Vtipy z Vás srší jeden za druhým.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tíhnete k poučení ze svých vlastních chyb, a než někomu dáte šanci, počkáte zpravidla měsíc, během něhož jste přesvědčeni, že Váš bývalý partner Vás pouze zpomaloval v růstu.

Váhy (23. září – 23. října)

Možná máte myšlenky na nového partnera, který by Vás podržel, již krátce po rozchodu, nicméně než se zbavíte pocitu méněcennosti a sebeobviňování, trvá to přibližně šest až osm měsíců.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vážný vztah, který skončí, Vás bolí u srdce, a Vy si vymezujete přibližně dva až tři roky na regeneraci po ošklivém rozchodu, během nichž si občas užijete s dočasnými partnery.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš ex partner Vás s největší pravděpodobností nezaujal jinak než svými vtipy. Rozchod proto může být rychlý a Vám stačí strávit týden či dva o samotě, než začnete hledat nového partnera.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Trvá Vám poměrně dlouho, než se vzpamatujete z rozchodu, poněvadž hledáte partnera, s nímž byste se mohli usadit. Půl roku až rok je Vaše obvyklá pauza mezi rozchodem a hledání nového partnera.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Obvykle Vám trvá rok či dva, než se rozhodnete hledat nového partnera, ale někdy jste sami bez potřeby lásky druhé osoby ještě déle. Vztahy pro Vás nemají v životě příliš silný význam.

Ryby (19. února – 20. března)

Trvá Vám dlouho, než se přenesete přes ztrátu partnera, poněvadž do vztahu dáte všechno. Tři až šest měsíců je pro Vás dostatečná doba na získání chuti jít do dalšího vztahu.

Zdroj článku: