5 nejrychlejších jedlíků podle zvěrokruhu: Pozor, ať Vám nezaskočí

5 nejrychlejších jedlíků podle zvěrokruhu: Pozor, ať Vám nezaskočí
Jídlo bychom si měli vychutnat. Někteří lidé jsou ale známí tím, že jakmile jídlo dostanou na talíř, po chvíli nic kromě špinavého talíře a příboru nenaznačuje tomu, že by nějaké jídlo vůbec dostali. Poznáváte se v tom? Zkontrolujte si, zda patříte mezi lidi, kteří jídlo doslova zhltnou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud jíte jídlo, které Vám nechutná, sníte ho skoro zcela normálním tempem, ovšem jakmile se na talíři objeví jedno z Vašich nejoblíbenějších jídel, zhltnete ho během několika minut. Je to také proto, že se bojíte, že by Vás někdo požádal o ochutnávku Vašeho jídla, které tolik milujete. Dalším důvodem, proč jíte rychle je, že svůj čas raději investujete do pracovního růstu než do jídla.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste vášnivý jedlík, milujete jídlo všeho druhu a také to jde poznat. Dokonce i velká porce jídla ve Vás zmizí v několika okamžicích. Jedení patří k Vaším oblíbeným činnostem, které provozujete rádi. Rádi vaříte a ještě raději jíte, pouze Vám to jídlo příliš dlouho nevydrží. Ta chuť, která u Vás při pohledu na dobře vyhlížející pokrm nastane, Vám brání vychutnat si jídlo dlouho trvajícím žvýkáním.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejenže velmi rychle jíte, ale také si dáváte pečlivý pozor, abyste při rodinné sešlosti začali jíst ze všech nejdříve. Nezáleží na tom, s kým jíte, Vy musíte nejdříve začít a nejdříve skončit. Jídlo Vám celkově nic neříká a nechcete si ho pomalu vychutnávat, berete ho pouze jako nutnost, ne jako něco, nad čím byste se měli pozastavovat a ztrácet nad ním čas. Mnohem raději děláte něco jiného, proto jídlo slupnete jako nic a jdete dělat svou původní činnost.

Ryby (19. února – 20. března)

Jíte především proto, abyste měli pocit, že se nezanedbáváte. Jíte své oblíbené potraviny, abyste se účinně zbavili stresu. Dáváte přednost kvantitě před kvalitou, mnohem více jíte nezdravé potraviny. Také je téměř vždy zhltnete, nestává se často, že byste byli mezi posledními, kdo u stolu ještě jí. Na fastfood nemusíte čekat dlouho, proto tato jídla upřednostňujete a také rychle sníte. Stačí se jen rozhlédnout a poté se zaměřit na Vás a jídlo je rázem pryč.

Beran (21. března – 19. dubna)

Také Vy patříte mezi rychlé jedlíky. Nechcete, aby Vás někdo žádal o ochutnání Vašeho skvělého jídla, ale také máte hodně plánů, které chcete za ten den stihnout. Jídlo nepovažujete za nic, kvůli čemu byste měli ztrácet čas. Mnohem raději konáte jiné činnosti. Obzvláště nacházíte-li se momentálně v zaměstnání, jídlo přímo zhltnete, abyste se mohli co nejdříve vrátit k práci či se během pauzy pobavit něčím, co Vás baví a co Vás naplňuje.

Zdroj článku: