Výklad tarotových karet na 2. únorový víkend: Štíři, pozor na rozmrzelost, Blížencům přinese víkend i nevyřešené spory

Výklad tarotových karet na 2. únorový víkend: Štíři, pozor na rozmrzelost, Blížencům přinese víkend i nevyřešené spory
Jaký asi tak bude nadcházející víkend? Plný překvapení, radosti nebo žalu a strastí? Neklaďte si tyto zbytečné otázky a pojďte společně s námi poodkrýt dávné kouzlo tarotových karet. Co vás čeká a nemine?

Beran (21.3. – 20.4.)

Karta Čtyřka disků vám na víkendové dny propůjčí moc. Uvědomte si, že moc je sice oslňující, ale nevyužijte ji špatným směrem. Určitě byste ji neměli uplatňovat vůči osobám, které máte rádi. Mohli by si to vyložit i jako znamení vaší dominance. Navíc i moc je pomíjivá a nevydrží vám věčně. Zkuste ji tedy využít co nejlépe.

Býk (21.4. – 20.5)

Dávejte si pozor na to, co říkáte a jakým tónem to říkáte. Princ mečů vás varuje před komunikací s ostatními, pokud na to nejste připraveni. Než něco řeknete, raději si to několikrát dobře promyslete, ať toho pak nelitujete. Nebo dny volna využijte sami pro sebe a stáhněte se do ústraní a relaxujte. Tak nebude hrozit, že vaše komunikace bude špatně pochopena.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Víkend s sebou přinese i nevyřešené spory. Místo toho, abyste problém neustále "rozpitvávali" se zkuste soustředit na jeho vyřešení. Pětka mečů vás donutí se nad vším pořádně zamyslet a neobviňovat své okolí, ale hledat chyby i sami v sobě. Někdy není na škodu se zaměřit i na své pocity a uvědomit si,  proč a co jak děláme.

Rak (22.6. – 23.7.)

Karta plná optimismu, radosti a štěstí. To je karta Slunce, která patří mezi ty nejkrásnější karty tarotu. Přinese vám životodárnou energií a doslova vám vlije energii do žil. Nic vás o víkendu nebude trápit a vy se tak budete radovat i z maličkostí. Je to také karta, která s sebou přináší nové možnosti, začátky a vyhlídky v lepší budoucnost.

Panny si v rámci úklidu doma uvolní místo, Zdroj: VGstockstudio / Shutterstock

Lev (24.7. – 23.8.)

Logika následující dny doslova zastíní vaši intuici a pocity. Královna Disků je silnou kartou, která vám bude oporou i během těžkých rozhodnutí, pokud vás nějaká čekají. Jedná se o kartu zralosti a inteligence, proto ať už se rozhodnete, jakýmkoli způsobem vězte, že to bude dobré a moudré rozhodnutí.

Panna (24.8. – 23.9.)

Šestka mečů je skvělou kartou, zvlášť pokud vás o víkendu čeká nějaký větší úklid nebo stěhování. Rozlučte se se vším starým a nepotřebným a vyhoďte to, zbytečně vám to doma zabírá místo. Úklid si můžete udělat i ve své mysli, proberte se tím co vás trápí, odhoďte vše ošklivé a odpočiňte si od všeho a od všech.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Sedmička Pohárů vám přinese nečekanou nabídku či zprávu, která bude vyžadovat moudré rozhodnutí. Vsaďte na svou intuici a rozhodněte se srdcem. Pokud se na to necítíte, zavrhněte to a jděte dál. Pokud však máte chuť jít do toho, neváhejte ani chvilku. Pokud se však jedná o nějaké milostné vzplanutí, dejte si raději pozor.

Štír (24.10. – 22.11.)

Pozor na rozmrzelost. Nikdo nechce trávit víkend s bručounem. Čtyřka Pohárů vám sice přináší špatnou náladu, ale když o ní víte, můžete se na ni předem připravit. Ve vztahu budete mít pocit křivdy a toho, že vám váš partner dělá jen samé naschvály. Překonejte to, není to pravda a je to jen váš pocit.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Život je někdy mravenčí práce, a i když se někdy zdá, že se vyvíjejí všechny vaše plány pomalu, vězte, že vše má svůj konec a vy si již blížíte do úspěšného finále. Buďte silní a nevzdávejte se. Karta Císaře vám k tomu tyto dny také dopomůže, jelikož se jedná o velmi silnou kartu, kterou když chytře využijete ve svůj prospěch, tak vám přinese štěstí a blahobyt.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Nebojte se změn! Někdy jsou změny potřeba a oživí váš život, vztah, bydlení, cokoliv. Karta Dvojka Disků je tento víkend přímo nakloněná k všemu novému, a tak se tomu nebraňte a otevřete se kreativním nápadům. Určitě již dlouhou dobu odkládáte nějaké plány, pusťte se do nich. Budete z toho mít radost.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Lepila se vám smůla dlouho na paty? Teď je s tím konec a karta Šestka Holí vám pomůže, se smolného období zbavit. Nejprve však bude potřeba skoncovat se vším, co vaše trápení zapříčinilo. Špatný vztah? Práce? Zamyslete se nad tím, zda není teď ten správný čas na změnu. I za cenu toho, že to bude bolet.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Královna pohárů vám dá možnosti otevřít se svým touhám, snům, pocitům, ale i strachům. Karta je také příznivě nakloněna novým milostným vztahům. Pokud jste tedy single, vyrazte si o víkendu do společnosti a možná konečně potkáte svou pravou lásku. Zadaní by se však do nového milostného dobrodružství pouštět neměli.

Zdroj článku:
  • Autorský text