5 nejlepších influencerů ze světa jógy na Instagramu

5 nejlepších influencerů ze světa jógy na Instagramu
Každý rok se v žebříčku nejlepších influencerů objeví nové osobnosti. Ve světě jógy jde především o instruktory, kteří svým přístupem k životu i józe okouzlí každého nového followera. Podívejte se na žebříček top 5 influencerů na Instagramu, podle kterých cvičí jógu celý svět.

Tara Stiles

Na první pohled vás tato instruktorka jógy zaujme absolutní pohodou, která z ní vychází již na první pohled. Dobře sladěný feed u Tary ale nehledejte. Nejvíce vás nejspíš zaujme její IGTV, kam každou chvíli přispívá novou jóga lekcí z těch nejkrásnějších zákoutí, najdete tam také úžasná videa či rozhovory.

Zdroj: Autor: Pakorn Khantiyaporn / Shutterstock

YogaTips

Pod profilem YogaTips najdete velmi oblíbenou denní dávku tipů na cvičení jógy. Ať už se jedná o základní pozice nebo celé série, vždy na tomto IG profilu najdete novou dávku inspirace. V uložených stories najdete také praktické poučky, díky nimž zdokonalíte každou jóga pozici a budete mít jistotu, že vaše denní protahování má smysl.

MyNameIsJessamyn

Vypadá to, že této ženě rozhodně sebevědomí nechybí – a její kilogramy navíc jí rozhodně nebrání v žádném kroku. Lidé ji milují pro její autentičnost – nebojí se ukázat zdánlivá tabu a vyvrací jasně postavená pravidla Instagramu. Díky tomuto profilu pochopíte, že jóga není jen pro hubené modelky. Zamilovat si ji může opravdu každý.

LauraSykora

Máma, trenérka, krásná žena plná energie. Takhle popíše Lauru snad každý, kdo její profil sleduje.  Instagramový svět si ji oblíbil především díky její ohromné energii, která z ní při každém cvičení přímo srší. Kromě jógy najdete na jejím profilu oblíbený CrossFit nebo příspěvky spolu s její dcerou, která miluje tanec i cvičení – stejně jako její matka.

Kromě jógy najdete na jejím profilu oblíbený CrossFit nebo příspěvky spolu s její dcerou.

AdamHusler

Miláček celého jóga Instagramu. Tento velký sympaťák je lektorem jógy v Londýně, jeho jóga série najdete také v online prostředí. Prostředí, kde cvičí, je vždy něčím unikátní a zajímavé, proto i jeho profil vypadá pořád velmi originálně.

Které osobnosti jógového Instagramu inspirují vás? Mezi těmito pěti určitě najdete svého nového oblíbence.