Kate Middleton zůstala věrná svým teniskám i na královské vánoční přání

Kate Middleton zůstala věrná svým teniskám i na královské vánoční přání
Kate Middleton, princezna z Walesu a manželka následníka britské koruny, se těší velké oblibě nejen v samotné Británii, ale po celém světě. Lidé na ní oceňují její příjemné vystupování, vzorné plnění povinností nejen jako členky královské rodiny, ale i jako matky tří dětí nebo práci pro charitu.

To vše ještě více vyniká v kontrastu k „rebélii“ prince Harryho a jeho manželky Meghan. V neposlední řadě je potom Kate vnímána i jako módní ikona. A jedním z prvků, které k ní v tomto ohledu neodmyslitelně patří, jsou její oblíbené tenisky.

Kate a její tenisky

Snad žádný jiný konkrétní módní prvek nepatří ke Kate Middleton tak, jako její tenisky bílé barvy se značkou Superga. Vidět jsme je mohli již na mnoha fotografiích a fakt, že je měla na nohou i při focení na královské vánoční přání překvapil jen málokoho. Jejich kombinace s modrými těsnými džínami a bílou blůzou vypadá na fotografii velmi elegantně, ale na to jsme u Kate samozřejmě zvyklí.

Tenisky Superga, konkrétně model Superga 2750 Cotu Classic, si však Kate neoblíbila jen kvůli elegantnímu vzhledu. Mají totiž vše, co tenisky mít mají a asi v žádných jiných botách se princezna necítí tak dobře, jako právě v nich.

Superga 2750 Cotu Classic a jejich čtyři „C“

Módní blogeři a recenzenti často píšou, že správné tenisky by měly mít čtyři „C“. Jedná se o odkaz na anglická slova comfort, cycle, cost a cute-factor, v překladu tedy přibližně komfort, cyklus, cena a roztomilost nebo zkrátka vzhled.

Komfort samozřejmě odkazuje na to, jak pohodlné tenisky jsou. Kate Middleton nosí ty své nejen při procházkách kolem královských sídel nebo při pohybu ve městě, ale i v přírodě. Mohli jsme vidět např. to, jak v nich obdivuje starobylé ruiny v Belize. Design tenisek poskytuje chodidlu dokonalou oporu, a nejen Kate oceňuje, jak pohodlně padnou na nohu již při prvním obutí.

Parametr označovaný jako cyklus potom znamená, že tenisky je možné nosit celoročně, v létě jsou skvěle prodyšné, ale je možné je nazout i v chladnějších obdobích a s pomocí teplých ponožek si užívat jejich výhod. Cena je také přijatelná, tenisky stojí 68 liber (tedy necelých 1700 Kč), v akcích je lze ale často sehnat i za poloviční cenu. To není příliš za možnost obouvat se jako skutečná princezna.

Královská elegance

Samostatnou kapitolou je potom vzhled tenisek. Ten si může samozřejmě posoudit a ohodnotit každý sám. Většina lidí se ale shodne na tom, že se jedná o skutečně pohledné a elegantní boty, které neudělají ostudu na žádných nohách, nejen těch královských.

Kate Middleton zkrátka dělá teniskám Superga 2750 Cotu Classic tu nejlepší možnou reklamu. Dáte na ní a pořídíte si je také?

Zdroje článku: