Máte velká nebo malá chodidla a štve vás to? Nemusí, protože to zkrátka patří k vaší osobnosti

Máte velká nebo malá chodidla a štve vás to? Nemusí, protože to zkrátka patří k vaší osobnosti
Máte příliš velká nebo malá chodidla? Velikost chodidel ovlivní i jejich tvar a samozřejmě i prsty. To, co vy můžete vnímat jako velkou nevýhodou, se ukáže být jako výhoda ve vašem osobnostním rysu. A proto nezoufejte, ať máte chodidla jakákoliv!

Co o vás dokáže prozradit vaše chodidlo?

Vaše chodidlo o vás dokáže prozradit mnohem více než jen fakt, že je pro vás nakupování obuvi procházka růžovým sadem nebo naopak utrpením. Ať už máte nohu jakoukoliv, možná že sedí na některý z následujících nejběžnějších typů. Možná se tedy konečně dozvíte, že ačkoliv se vám vaše chodidla nelíbí, jsou důkazem vaší opravdu skvostné povahy.

Máte nohu běžného tvaru?

Chodidlo běžného tvaru se někdy také označuje jako „římská noha”. Prsty na této noze jsou seřazeny od největšího (tedy od palce) po nejmenší, z nichž malíček na noze je opravdu nejmenším a nejkratším prstem. Tvar této nohy se nijak nevymyká a vy si můžete gratulovat, že pokud vaše noha není enormně velká nebo naopak malá, nákup obuvi pro vás nebude problém.

Majitelé tak zvaných římských nohou jsou velmi společenští a otevření novým věcem, lidem i zkušenostem. Tento tvar chodidla mívají cestovatelé, kteří rádi poznávají nové kultury.

Je druhý prst na vaší noze nejdelší ze všech?

Jste majiteli nohy, kdy nejdelším prstem na vaší noze je druhý prst? V tom případě vaše chodidla můžete označovat jako „řecká” nebo „ohnivá”(to kvůli tvaru, který prsty vytvářejí). Majitelé tohoto typu chodidel chvíli neposedí, jsou velmi akční, sportovně založení a kreativní. Rozžhaví je každý nový nápad a neotálejí do něj zapojit také své okolí. Lidé, jejichž druhý prst na noze je delší než ty ostatní, jsou také velmi impulzivní, i proto častěji trpí stresem.

Má vaše chodidlo tvar obdélníku?

Pak jsou tady chodidla, jejichž prsty mají všechny stejnou délku, a proto vytvářejí tak zvaný obdélníkový tvar. Majitelé těchto nohou jsou velmi přemýšliví a opravdu zvažují každičký svůj krok a rozhodnutí. To mimo jiné znamená i to, že jsou tito lidé velmi spolehliví, bez obav se tedy na ně můžete kdykoliv obrátit.

Jste majitelem chodidla, jehož prsty jsou natěsno u sebe a palec se u špičky zužuje?

Možná máte prsty chodidla nezvykle blízko u sebe. Prsty jsou tenké a na konci tvoří kulaté zakončení. Špička palce této nohy se nápadně zužuje. V tom případě to o vás říká, že jste impulzivní. Svou náladu měníte stejně často jako své ponožky a velmi přísně si hlídáte své soukromí.

Velmi malé nohy

Zvláště u žen působí velmi malé nohy velice sexy. I tyto ženy však mohou mít problém s nákupem obuvi, protože jsou často odkázány na dětské oddělení. Co malé nohy vypovídají o vaší osobnosti? Majitelé malých noh (ať už ženy nebo muži) milují život a nevadí jim ani jeho hektický tempo. Jsou neustále v jednom kole a i když si na rychlé tempo sem tam stěžují, v hloubi své duše ví, že by neměnili. Jsou zdrojem pozitivních myšlenek a inspirace.

Velké nohy

Velké nohy patří podnikavcům s touhou uspět, ať se pustí do čehokoliv. Velké nohy jsou známkou serióznosti a spolehlivosti. Velké nohy v sobě nezapřou šéfa jakékoliv situace. Pokud k tomu ještě máte i velmi velký palec, znamená to, že jste velmi racionální a žádné úlety nebo nedorozumění od vás nelze čekat.

Ať už je vaše noha jakákoliv a vy s ní nejste spokojení, nezoufejte. Jakákoliv noha, i ta problematická totiž o vás může v dobrém vypovídat. Vzpomeňte si na to, co o vaší osobnosti říká tvar vašeho chodidla ve chvíli, když nebudete moci sehnat správné boty a celé situaci se zasmějte. Možná ten správný nadhled vás zavede k nevídaným řešením. K nim může patřit možnost nechat si ušít boty na míru.

 

Zdroje: