Jaké znamení jste podle japonského horoskopu?

Jaké znamení jste podle japonského horoskopu?
Znáte japonská znamení zvěrokruhu? Chcete vědět, s jakým symbolem se ztotožňujete a jaké by mělo být směřování Vaší budoucnosti? Pokud ano, už nemusíte hledat.

Japonský horoskop není příliš známý

Japonský horoskop je jeden z těch méně známých a často se ztrácí mezi těmi populárnějšími jako je třeba čínský horoskop. Oproti klasickému má ten japonský pouze 11 znamení. Rozhodujícím datem pro určení znamení je den a měsíc Vašeho narození.  

Císař nebo císařovna, měsíc nebo svatá želva?

Stejně jako u většiny horoskopů i v tom japonském naleznete svoje silné a slabé stránky, už jenom ty mohou být vodítkem pro Vaši další cestu životem. Naleznete svoje přednosti, které můžete posílit, a naopak se zamyslet nad jednáním, které Vám nemusí přinést nic dobrého.

  • Třešňový květ (15. února – 20. března) – jste vášniví, spontánní, plní pozitivní energie a Vaše srdce je přímo z ryzího zlata. Vašimi slabými stránkami je nedůvěřivost a nízká sebehodnota.
  • Slunce (21. března - 29. dubna) – mezi ostatními znameními jste právě Vy idealisty. Moudrost a krása jsou Vašimi přednostmi, toužíte po spravedlnosti. Využívejte více svojí intuice, abyste došli ke svému cíli.
  • Bambus (30. dubna - 4. června) – v životě jste flexibilní a nemáte problém přizpůsobit se novým lidem či okolnostem, jste skvělými týmovými hráči. Abyste byli v životě šťastní, důvěřujte svému vnitřnímu pocitu.
  • Buvol (5. června – 4. července) – pilnost, pracovitost i workoholismus Vám nejsou cizí. Rádi dosahujete vítězství a k tomu Vám mohou být nápomocní Vaši přátelé a příbuzní. Nebojte se jejich pomoci využít a nebuďte na všechno sami.
  • Lotosový květ (7. července – 1. srpna) – jste velmi citlivé a jemné povahy, špatně se soustředíte, máte soucit s ostatními. Milujete život a svoji rodinu. Stačí jen trocha Vaší píle a snahy a můžete dosáhnout všeho, o čem sníte.
  • Japonský most (2. srpna – 27. srpna) – narodili jste se, abyste pomáhali druhým, přitahuje Vás magie a mystické záležitosti. Na své cestě za štěstím máte tendence se lehce vzdávat, a proto je na Vás, abyste v sobě vždy našli sílu se opět vzchopit a vrátit se na cestu zpátky.  
  • Kamínek (28. srpna - 10. října) – jste lidmi dobromyslnými, kteří jsou zároveň okouzlující a zvědaví ve všech aspektech života. Lehce ovlivníte názory ostatních a zároveň se sebou stále nejste spokojení. Zamyslete se nad tím, jestli tento pohled na sebe nemůžete změnit.
  • Císař (11. října – 18. listopadu) – vidíte život jako nekonečné dobrodružství, které je plné překážek, ale Vaše přesvědčení o krásném životě je tak silné, že většinou dojdete k úspěchu. Někdy jsou Vaše projevy vůči ostatním hrubé a Váš život by byl jednodušší, pokud byste na této stránce Vaší osobnosti pracovali.
  • Císařovna (19. listopadu - 26. prosince) – víte, co chcete a jdete si tvrdě za svými cíli, zároveň, ale také hledáte podporu, kterou Vám poskytne muž po Vašem boku, ať už je to přítel, bratr nebo manžel. Prioritou je ve Vašem životě láska a Vaším velkým strachem je samota.
  • Měsíc (27. prosince - 18. ledna) – dalo by se říct, že jste klidní a také mystičtí lidé, avšak máte sklon rychle se vzdát svého osobního rozvoje kvůli další osobě. Stojí za to si rozmyslet, zda tato osoba za to opravdu stojí.
  • Svatá želva (19. ledna-14. února) – jste křehcí, moudří a opatrní ve svém jednání. Máte tendence před ostatními nosit masky. Pod těmi se však často skrývá Vaše svobodomyslnost, vášnivost a odhodlání. Naučte se vždy svobodně vyjadřovat svůj názor.

Zdroj: