Horoskop na víkend: Blíženci dostanou důležitou lekci a Střelci se mohou snadno zaplést do pomluv

Horoskop na víkend: Blíženci dostanou důležitou lekci a Střelci se mohou snadno zaplést do pomluv
Víkend přeje rodinným i pracovním schůzkám, avšak zcela se nevyhneme bojům o moc nebo zápasům o pozornost. Podívejte se, na co si máte dát pozor vy.

Beran

Milí Berani, mějte se na pozoru a raději se držte poněkud zpátky, neboť vaši přátelé budou velmi energičtí. Můžete se nechat snadno vtáhnout do sporu. Opatrní buďte také na karamboly, které by mohly způsobit zbytečné výdaje.  

Býk

Problémy z pracovního prostředí by mohly narušit jinak poklidný víkend. Ani další okolnosti vám na dobré náladě nepřidají, proto se snažte zůstat při zemi a nenaskakujte na každý negativní podnět. 

Blíženci

Můžete se cítit odtrženi od své intuice, ale vždy se k ní můžete opět vrátit. Prozkoumejte, kde jste odbočili ze své cesty a pokuste se uskutečnit alespoň malé pozitivní kroky. Tento víkend vám může přinést důležitou lekci. 

Rak

Buďte vybíraví, pokud jde o společnost, ve které se pohybujete. Vyhněte se lidem, kteří vás využívají a berou vám energii. Zůstaňte nad věcí, i když někdo ve vaší blízkosti rozpoutá boj o moc. 

Lev

Nedělejte věci za ostatní, nechte je dojít k vlastní zodpovědnosti. I když můžete mít pocit, že máte bezednou zásobu energie a dokážete vyhovět rozmarům všech blízkých, je to jen vaše představa. 

Panna

Pravděpodobně nemáte příliš energie k tomu, abyste se pustili do naplánovaných víkendových akcí. Zkuste však udělat jeden odvážný krok a uvidíte, jak se energie uvolní. Pomoci vám může také reorganizace vašeho osobního prostoru.

Váhy

Skromnost není vždy tou nejlepší volbou, Váhy. Jděte s odvahou ven a zapojujte se do činností, které vám zvednou sebedůvěru. Pokud se objeví někdo, kdo vám chce bránit nebo projevuje závist, zůstaňte v klidu, dává tak pouze najevo svou nevyrovnanost.  

Štír

Snažte se neupírat svou pozornost lidem, na kterých vám záleží. I když vás něco nebo někdo zklamal, uzavření se před světem není jedinou cestou, jak se z toho dostat. Pokud chvíli potřebujete prostor jen pro sebe, dejte vědět všem, kterých by se vaše nepřítomnost mohla týkat.

Střelec

Dejte si pozor na drby. Snadno se můžete zaplést do rozhovoru, jehož hlavním tématem je pomlouvat druhé. Najděte způsob, jak přesměrovat diskuzi k pozitivnějšímu a zdravějšímu tématu. 

Kozoroh

Snažte se na sebe nebýt příliš tvrdí, Kozorozi. Vyhýbejte se sebezraňujícím myšlenkám a na všechny činnosti si dopředu dejte více času. Počítejte s tím, že věci, které máte běžně hotové za pár minut, vám tentokrát budou trvat mnohem déle.  

Vodnář

Můžete mít pocit, že máte jednu nohu na plynu a jednu na brzdě. Pokud nějaký váš víkendový plán nerezonuje s vaší duší, vyškrtněte jej ze seznamu. V jednoduchosti je síla, Vodnáři.

Ryby

Pokud se s někým dostanete do hádky, nepanikařte. Rozdílnost názoru je přirozená a vede k jasnější a upřímnější komunikaci. Přistupujte k rozepřím odvážně a nesnažte se upřímnost házet stranou jen proto, aby byl klid. 

Zdroje článku: