4 nejhádavější znamení, která často neumí přestat. U těch si s hádkou raději nezačínejte

4 nejhádavější znamení, která často neumí přestat. U těch si s hádkou raději nezačínejte
Přestože je někdo klidný, snadno se může nechat vyprovokovat k nepříjemným hádkám. Podobně to mají i tato čtyři znamení, která se (většinou) hádat nechtějí, ale někdy si zkrátka nemůžou pomoct. Kdo mezi ně patří? Znáte někoho takového i vy?

Beran

Ohniví Berani jsou neústupní a odvážní. Ve vypjatých situacích ztrácí své hranice a toho, co z pusy vypustí, poté často litují. Jen málokdy se drží zpátky a většinou jdou do všeho raději po hlavě, než aby se nad tím dlouho zamýšleli. To samozřejmě může vést právě k nepříjemným situacím a hádkám. A v těch jsou Berani zpravidla nelítostní a dochází k ukvapeným a přehnaným závěrům. Radši se tedy hádkám s nimi snažte vyhýbat. Poznat jejich bojovnou stránku totiž nemusí být vůbec nic hezkého.

Býk

Zemští Býci jsou sice známí pro svou klidnou a trpělivou povahu, ale jsou také velice tvrdohlaví a když někdo nesouhlasí s něčím, v čem mají naprosto jasno, snadno se rozčílí. Neradi přiznávají, že nemají pravdu, protože svému přesvědčení věří. Umí se tedy dobře bránit, takže na ně raději tolik neútočte. 

Jsou také hodně ochranářští ke svým blízkým a svému majetku, takže když mají pocit, že se někdo snaží o něco nekalého, okamžitě zpozorní a hádce se jen tak nevyhnete.

Nejsou tedy rozenými bojovníky jako Berani, ale když je někdo vyprovokuje, snadno nad sebou ztratí kontrolu.

Lev

Lvi umí být přátelští, milující a něžní, ale v hádce se změní ve vaše největší soupeře. V obhajování svých názorů, ale i lidí, které mají rádi, mohou být až přehnaně vášniví a impulzivní. Kvůli jejich nebojácnosti a smyslu pro drama se však často chtějí jen předvést a přitáhnout na sebe pozornost. Když se tedy s někým neshodnou, celou hádku ještě úmyslně stupňují a jejich vyjadřování může být opravdu přes čáru, hlavně pokud jste se dotkli citlivého tématu.

Čím víc se budete bránit, tím to jen zhoršíte, takže je nejlepší se omluvit a snažit se spor vyřešit později a v klidu.

Štír

Citliví vodní Štíři mohou občas opravdu překvapit. Klidná konverzace se s nimi totiž může snadno zvrhnout v pořádnou hádku ještě dříve, než si to uvědomíte. Po většinu času jsou spíše záhadní a nedávají o sobě tolik vědět, ale když se jich něco dotkne nebo je něčím trošku vyprovokujete, nedrží se ani na chvíli zpátky. Často si ani neuvědomíte, čím jste je tak urazili, ale oni už se hádají na plné čáře. Nenechají si ujít příležitost říkat bolestivé věci, protože doufají, že vám jimi ublíží stejně jako vy jim.

Přestože tedy nevíte, co jste udělali špatně, raději se omluvte a nezapojujte se do jejich vyeskalované hádky, jinak to bude jen horší.

 

Zdroje: