Partnerský horoskop na týden od 8. listopadu: Přitažliví Raci, kreativní Lvi a šťastné Ryby

Partnerský horoskop na týden od 8. listopadu: Přitažliví Raci, kreativní Lvi a šťastné Ryby
Tento týden máme možnost se skrze vztahy setkat se svým pravým já. Někdy pro to však musíme obětovat svou hrdost. Podívejte se, jaký týden prožijete se svou láskou.

Beran

Méně je někdy více, Berani. To se může týkat času stráveného s vaší druhou polovičkou. Pokuste se vytvořit rovnováhu mezi prací, kamarády a osobními závazky. Nemůžete-li jinak, vezměte svou lásku s sebou.   

Býk

Dopřejte si chvilku klidu jen pro sebe a vaši sebereflexi. Položte si otázku, zda ve vztahu udržujete zdravé hranice a zda jste sami k sobě upřímní. Někdy ve vztazích zůstáváme jen ze stereotypu a zapomínáme na své původní záměry. 

Blíženci

Během první části týdne si pravděpodobně nebudete jisti budoucností a tím, jak hluboce se chcete ve vztahu zavázat. Nenechte se nikým tlačit do rychlých rozhodnutí. Pokud se vám něco nezdá, prostě to nedělejte a počkejte si na rozhodnější energii do víkendu. 

Rak

V tomto týdnu vás čeká náročná vztahová komunikace. Bude chvíli trvat, než se svým protějškem dospějete k nějakému kompromisu. Jste velmi přitažliví a poutáte na sebe pozornost kolemjdoucích. To by mohlo u vaší lásky vzbudit vlnu žárlivosti.  

Lev

V lásce se budete cítit svobodně a kreativně. V první polovině pracovního týdne vám na romantiku času příliš nezbude, nicméně už ve středu by mohlo dojít ke změně. Pokud potřebujete někomu odpustit, ke konci týdne na to bude ta pravá chvíle.

Panna

Tento týden se zkuste více zaměřit na komunikaci ve vašem vztahu. Pokud zjistíte, že váš partner není schopen dostát svým slibům, měli byste si s ním vážně promluvit. Důvěra je pro vás ve vztahu na prvním místě a pokud je opakovaně narušována, je to pro vás signál k vyvěšení červené vlajky.

Váhy

Na začátku týdne může být atmosféra ve vztahu trochu náročná. Věnujte čas osobnímu odpočinku a relaxaci. Pokud budete mít tendenci partnerovi něco vyčítat, zkuste se nejprve několikrát pořádně nadechnout a naladit se na jeho osobnost. 

Štír

V tomto týdnu potřebujete upřednostnit své potřeby. V lásce je důležitá rovnováha, ale vzhledem k tomu, že je období vašich narozenin, je naprosto v pořádku se orientovat více na sebe. Uprostřed týdne potřebujete nabrat novou energii a dostat se do jiné společnosti. Partnerovi to řekněte dostatečně včas, aby nebyl nepříjemně překvapený.

Střelec

Téma tohoto týdne je bezpečí a důvěra ve vztahu. Pokud jste v minulosti svého partnera z něčeho podezřívali, měli jste pravdu nebo to bylo falešné obvinění vyplývající z vašeho strachu? Přemýšlejte, co pro vás znamená důvěra a co ve vztahu potřebujete k tomu, abyste se cítili v bezpečí. 

Kozoroh

Láska pro vás bude v příštích dnech na prvním místě. Najděte si klidné místo, kde se sobě budete moct vzájemně věnovat. Hluboký rozhovor, procítěné doteky a trpělivé naslouchání budou v polovině týdne velmi důležité.

Vodnář

Během týdne se mohou objevit pochybnosti a nejistota. Nevyvíjejte na sebe žádný tlak a dejte si prostor k sebepéči. Čím bezpečněji se ve svém nitru budete cítit, tím je pravděpodobnější, že dáte více prostoru pozitivní energii i ve vztahu.

Ryby

Zatímco většinu pracovního týdne se budete věnovat společenským a obchodním záležitostem, s blížícím se víkendem bude více prostoru také na romantiku. Budete vyzařovat štěstí a optimismus, tím svého partnera ještě více upoutáte.

 

Zdroj: