Partnerský horoskop na víkend 20. - 21. listopadu: Zamilovaní Blíženci prožijí víkend na cestách a Kozorozi zase budou opečovávání v náruči své lásky

Partnerský horoskop na víkend 20. - 21. listopadu: Zamilovaní Blíženci prožijí víkend na cestách a Kozorozi zase budou opečovávání v náruči své lásky
Které znamení zůstane déle v práci a kdo si o tomto listopadovém víkendu najde čas na svého partnera. Podívejte se, co čeká tento víkend vás dva.

Beran

Se svou drahou polovičkou se můžete o víkendu odreagovat ve společnosti vašichkamarádů. V neděli zažijete silný partnerský rozhovor na téma svoboda ve vztazích. Sdílené ideály jako je studium nebo cestování může utužit vaše vzájemné pouto. 

Býk

I když se ještě v sobotu můžete věnovat některým pracovním restům, v neděli se vám otevře příležitost strávit celý den s vaší láskou. Do vašeho vztahu se dostane více elánu. Můžete překvapit sami sebe, jak moc se dokážete ponořit do prožívání přítomné chvíle s vaším partnerem. 

Blíženci

Vaše láska bude sílit na cestách, proto pokud můžete, vyjeďte s partnerem někam ven a oddejte se dobrodružství. Dokážete se jeden do druhého snáze vcítit a sdílet spolu i velmi intimní záležitosti. 

Rak

Víkendová atmosféra vás přiměje k rozjímání nad uplynulými dny. Nevěnujte přílišnou pozornost uplynulým událostem, které nemůžete změnit. Pokud jste se s partnerem pohádali, mluvte spolu, otevřená komunikace může obnovit partnerské pouto. 

Lev

Víkend vám poskytne mnohé společenské příležitosti. Můžete se skvěle pobavit ve společnosti přátel, ale stejně tak jen o samotě se svým milým. Kamkoli obrátíte pozornost, ujistěte se, že jste plně přítomní. 

Panna

O víkendu u vás mají přednost pracovní záležitosti, ale v neděli dostane přeci jen přednost vaše láska. Užijte si ten kouzelný okamžik po boku vaší drahé polovičky, zapomeňte na všechny starosti a věnujte se jeden druhému. 

Váhy

Můžete se přistihnout, že váš vztah přehnaně analyzujete. Upřednostněte raději péči o sebe. Dovolte si odpočinek, procházku v přírodě či masáž. Únava ustoupí a obnovená energie dodá vašemu vztahu novou sílu.  

Štír

Páteční zatmění Měsíce přinese novou energii do vašeho milostného života. Nemusíte ji pocítit hned, avšak plamínek lásky bude úspěšně zažehnut. V příštích týdnech můžete očekávat zásadní posun ve vašem partnerském životě. 

Střelec

Zapomeňte na napětí z posledních dní a ponořte se do společenského tance se svou láskou. Pokud máte pořád potřebu vytahovat na světlo staré události, najděte si více času sami na sebe a věnujte si náležitou péči. Sebeláska léčí.

Kozoroh

Tento víkend o sebe nechte svého partnera pečovat. Potřebujete vydatný odpočinek a hřejivou náruč své lásky. Oddejte se dotekům a polibkům a zapomeňte alespoň na chvíli na starosti běžného dne.

Vodnář

Věci nemusí být vždy tak, jak se zdají. Nepochybujte o sobě, stejně tak nepátrejte po důvodech k hádce. Vaše srdce usiluje o stabilitu, potřebujete cítit, že jste pro někoho důležití. Oceňte nejprve sami sebe a poté se vám dostane ocenění i od druhých. 

Ryby

Nebojte se vyjádřit své emoce, závisí na tom veškerá komunikace v partnerství. Můžete být v tomto období náchylnější k pocitům zmatenosti nebo nejistoty. Vyvarujte se obviňování a výčitkám. 

 

Zdroje: