Horoskop na říjen pro nezadané: Potkáte v říjnu toho pravého?

Horoskop na říjen pro nezadané: Potkáte v říjnu toho pravého?
Jste již nějakou dobu nezadaní a přejete si potkat konečně lásku svého života? Pojďme se společně podívat, co vás v lásce čeká v měsíci říjnu a jestli budete konečně šťastní.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V říjnu na vás čeká velmi zajímavá cesta, která by pro vás mohla znamenat nové seznámení a příležitost. Nemusí se jednat o cestu dalekou, a proto mějte oči pořádně otevřené. I kousek od domu na vás může čekat příjemný člověk a nová láska

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V říjnu se můžete potkat s novým člověkem, který by vám mohl vnést čerstvý vítr do plachet v oblasti lásky. Tato osoba bude velmi morálně založená a férová. Z přátelství by se tak mohl vyklubat příjemný a stabilní vztah. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

Říjen si pro vás připravuje velmi nečekanou, ale krásnou radost. Váš milostný život se začne velmi rychle zlepšovat a vy můžete prožít velmi krásné chvíle s osobou, která by se mohla stát také vaší láskou.  Nebojte se dát jí šanci a snažte se ji co nejvíce poznat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V říjnu se vám v lásce příliš dařit nebude. Pokud se vám nějaký vztah rýsoval, v říjnu můžete přijít o naději, že by z tohoto vztahu mohlo být něco víc. Nesmutněte a neházejte flintu do žita. Ta pravá láska na vás stále čeká a není potřeba uzavírat se do sebe. Láska k vám přijde ve správný čas.  

Lev (23. 7. – 22 8.)

Dejte si pozor na falešného člověka, který se ve vašem okolí může objevit, nebo se již snaží získat si vaši přízeň. Může si vás snažit omotat kolem prstu pomocí milých slovíček. Jeho úmysly ale nejsou zdaleka tak čisté, jak se snaží předstírat, a vy byste mu tak mohli velmi snadno naletět a později svých rozhodnutí litovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V říjnu na vás čekají krásná setkání s člověkem, se kterým vám bude velmi krásně. Z počátku se může jednat o pěkné přátelství, které ale může snadno přerůst v lásku. Tato osoba vás mnohému naučí a zaslouží si pevné místo ve vašem životě. Nebojte se otevřít mu nejen své srdce, ale také duši.

Váha (23. 9. – 23. 10.)

Ve vztazích a lásce se vám bude tento měsíc opravdu dařit. Čeká na vás romantický vztah, který má opravdu velký potenciál. Ze začátku na to půjdete možná pomalu a opatrně, ale o to pevnější bude mít tento vztah základy. Snažte se s novým partnerem pořádně komunikovat a dobře se poznat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V říjnu se více než na lásku zaměříte na pracovní oblast vašeho života. A dobře děláte. Říjen je pro vás totiž ideálním měsícem pro rozmnožení vašeho majetku. A kdo ví. I v práci můžete potkat svého vyvoleného/vyvolenou. Naučte se nechat věci plynout a netlačit na pilu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Říjen pro vás bude velmi šťastným měsícem. Budete se cítit přitažliví a okouzlující a stejně vás bude vnímat i vaše okolí. Díky tomu můžete zaujmout osobu, se kterou se budete cítit prostě skvěle. Nebojte se poznávat nové lidi, protože právě mezi nimi na vás může čekat pravá láska.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lásce říjen příliš přát nebude. Pokud už se do nějakého vztahu pustíte, mohl by být poněkud toxický. Proto je vhodné, abyste v první řadě uzdravili svou duši a bolavé srdce. Potom budete schopní lépe rozeznat, který člověk do vašeho života patří. Využijte volný čas a ujasněte si, co od vztahu opravdu vyžadujete.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V říjnu na vás čeká nová láska. S tímto člověkem můžete prožít opravdu krásné chvíle, které budou plné lásky a vášně. Buďte aktivní a nečekejte, jaký program navrhne vaše polovička a sami vymyslete, co chcete s tímto člověkem prožít. Právě společné zážitky jsou skvělým základem pro úspěšný vztah.

Ryba (21. 2. – 20. 3.)

V životě se vám rýsuje šance na novou lásku. O tu by vás mohl ale někdo připravit. Dejte si velký pozor, abyste tou osobou nebyli vy sami. Mnohdy jsme si totiž největším nepřítelem my a naše obavy a strachy. Nebojte se občas riskovat. Kdo neriskuje, většinou taky nic nezíská. Stejně tak si ale dejte pozor také na falešné kamarády a bývalé partnery.

Zdroj článku:
  • Autorský text