Znamení zvěrokruhu, pro která si říjen připravil potíže a těžké životní zkoušky

Znamení zvěrokruhu, pro která si říjen připravil potíže a těžké životní zkoušky
Občas máme v životě smůlu a prožíváme těžké dny. Pokud to ale víme dopředu, můžeme si dát pozor a na tyto situace se připravit. Která znamení si mají dát velký pozor? 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V říjnu si dejte velký pozor především na své zdraví. Zdravotní problémy by vás mohly opravdu nepěkně potrápit. Pramenit by mohly především z vaší psychiky. Dejte si pozor na toxické lidi ve vašem okolí. Může se stát, že vás v říjnu velmi potrápí některý kolega nebo falešný kamarád. Ošklivé pomluvy a šíření nepravdivých informací o vaší osobě může s vaší psychikou velmi negativně zamávat. 

Buďte proto velmi obezřetní a pořádně si rozmyslete, komu věřit. Není totiž všechno zlato, co se třpytí. A i kolega nebo kamarád se na vás může sladce usmívat a vzápětí vám vrazit kudlu do zad. Pokud už k této situaci dojde a vy falešného člověka neodhalíte včas, neuzavírejte se do sebe.

Budete mít tendence stále dokola přemýšlet, kde jste udělali chybu, a proč se k vám tato osoba tak nespravedlivě zachovala. Chyba ale není ve vás a není dobré se utápět v negativních pocitech. Pokud situaci nebudete psychicky zvládat, nebojte se vyhledat pomoc rodiny nebo odborníka.

Psychika totiž může narušit také vaši fyzickou schránku a řešení zdravotních problémů může být zdlouhavé a komplikované. 

Věnujte také dostatek času odpočinku a prevenci. Nepodceňujte situaci a objednejte se na preventivní prohlídky k obvodnímu lékaři a také ke specialistům. Své zdraví a psychiku můžete podpořit také vyváženou stravou a přísunem kvalitních vitaminů. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V říjnu dbejte na to, aby byly v pořádku veškeré vaše úřední záležitosti. Nepořádek ve vašich dokumentech by vám mohl způsobit nemalé problémy, a vy byste se tak nevyhnuli náročnému řešení situace a pokutám. Vše by mohl zapříčinit také člověk, kterého máte v říjnu potkat.

Může se jednat o člověka milého, ale dětinského, který nepřemýšlí příliš dopředu a neřeší následky svých činů. Dejte si pozor, abyste se nenechali tímto člověkem ovlivnit. Můžete o mnoho přijít a váš život by se mohl změnit od základů. A změna by to nebyla rozhodně příjemná. Naopak by vám přinesla hodně neštěstí a vzala vám klid a pohodu. 

Zdroj: Jacob Lund / shutterstock

Nebuďte příliš důvěřiví a nenechejte se strhnout mladickou a nerozvážnou povahou této osoby. Nenechejte se natlačit do situací a rozhodnutí, která se vám nezdají příliš rozumná. V říjnu pro vás rozhodně nebude platit pořekadlo, že kdo nic neriskuje, nic nezíská.

Ve vašem případě bude obezřetnost naopak na místě. Pokud si nebudete jistí svými rozhodovacími schopnosti, poproste o radu raději starší a zkušenější členy rodiny, kamarády nebo kolegy. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V měsíci říjnu vás čekají velké trable v lásce, a to především v případě, že jste zadaní nebo se vám nějaký pěkný vztah rýsuje. Poznáte totiž nového člověka, který vás naprosto okouzlí a odzbrojí. S tímto člověkem budete prožívat krásné chvíle plné zábavy a vášně.

Tento člověk vás bude velmi přitahovat a vy budete hořet touhou. Ve skrytu duše budete vědět, že není něco v pořádku a nejednáte správně. Díky velmi silné touze ale budete mít nutkání svou intuici neposlouchat a po hlavě se vrhnout do těchto radovánek.

Dejte si ale velký pozor, protože tato osoba je falešná a nemá s vámi dlouhodobé plány ani čisté úmysly. S největší pravděpodobností půjde jen o krátkodobou vášnivou zábavu a vy můžete přijít opravdu o hodně.

O tomto románku se totiž s největší pravděpodobností dozví váš současný partner/partnerka. Zprávu o vaší nevěře může začít šířit dokonce vás nový falešný milenec/milenka, který vás velmi rychle opustí, a vám tak zůstanou jen oči pro pláč. 

Dobře si rozmyslete, jestli vám chvilka vášně a zábavy stojí za to, že budete riskovat rozpad krásného a fungujícího vztahu, který vám nabízí váš partner/partnerka.

Zdroj článku:
  • Autorský text